Robert Pattinson: Sanjski moški milijonov najstnic po svetu

Robert Pattinson: Sanjski moški milijonov najstnic po svetu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
13. 8. 2017

Robert Pattinson in njegova izbranka FKA Twigs sta po dveh letih zveze še vedno nekako zaročena.

31-letni britanski igralec, ki raje vidi, da je njegovo ljubezensko življenje skrito pred žarometi, je dejstvo, da med njima malo škriplje, razkril v oddaji Howarda Sterna.

Kot je znano, je Robert svoje (še vedno?) dekle zaprosil na začetku leta 2015, le nekaj mesecev pozneje pa naj bi poroko preložila. In čeprav o svoji zasebnosti ne govorita, sta tako Pattinson kot pevka s pravim imenom Tahliah Debrett Barnett pred časom potožila zaradi spletnih napadov, ki jih je 29-letnica doživela zgolj zato, ker je pač izbranka zvezdnika Somraka.

Pattinson je v omenjeni najstniški vampirski sagi upodobil Edwarda Cullena in postal sanjski moški milijonov najstnic po svetu. V pogovoru s Sternom je Pattinson na glas razmišljal, da mu ni prav jasno, zakaj je tako, a da očitno obstaja skupina norcev, ki so prepričani, da vsaka odločitev, ki jo sprejmeš, pomeni nekakšno zaroto.

Prav zaradi tega se je odločil, da bo svojo zasebnost strogo varoval, a priznal tudi, da je odločanje o tem, kaj deliti z oboževalci in česa ne, ena od najbolj zoprnih reči na svetu. Ne glede na to, kakšen je status njunega razmerja ta hip, se je zvezdnik (obraz Diorja in prestižnih kovčkov Rimowa), ki je bil do velikega škandala s prevaro leta 2012, ko so Kristen ujeli med poljubljanjem s (poročenim) režiserjem Rupertom Sandersom, s Sternom strinjal, da je FKA Twigs izjemna in nadvse nadarjena.