Roberta Downeya Jr. bomo še videli v vlogi Iron Mana

Roberta Downeya Jr. bomo še videli v vlogi Iron Mana (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2020

Ni dvoma, da bo Tony Stark, a.k.a. Iron Man, Robert Downey Jr. še naprej vplival na like v studiu Marvel Cinematic Universe.

Čeprav je Tony dal življenje v filmu Avengers: Endgame, njegova povezava z drugimi junaki v MCU, vključno s Spider-Manom (Tomom Hollandom) dokazuje, da bo njegova zapuščina živela naprej.

Medtem ko se je njegova zgodba na videz končala, je bilo veliko govoric, da Downey resno razmišlja o vrnitvi na MCU v bližnji prihodnosti, vendar le, če se bo vrnila tudi njegova nekdanja soigralka.

Tonyjevo potovanje se je v filmu Avengers: Endgame primerno zaključilo, ko je Tony, zloglasno sebičen lik, dal svoje življenje zato, da je rešil druge. Toda oboževalci ga bodo še videli v akciji, saj se bo ponovno pojavil v prihajajočem filmu Black Widow, ki je časovno umeščen pred dogodki, ki so se zgodili v Endgamu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr) on

Black Widow prihaja v kino aprila in čisto možno je, da se bo v njem Robert Downey Jr. v vlogi Tonyja pojavil zadnjič. Razlog je v tem, da naj bi igralec zahteval preveč denarja.

Zahteve igralca za vrnitev

Poleg denarja je igralec zaprosil, da se na MCU vrne tudi ena njegovih najljubših soigralk Gwyneth Paltrow, ki smo jo videli v vlogi Pepper Potts.

Robert trdi, da je Pepper Potts za Tonyja izredno pomembna, še posebej, če najdejo način, ki bo lik obudil od mrtvih.

Težava pri njegovi zahtevi pa je v tem, da se je Gwyneth odločila, da je njen čas v Marvelovem izmišljenem svetu končan. Mogoče si zarad Roberta še premisli.

Ni jasno ali bodo igralčeve zahteve preprečile njegovo vrnitev v MCU, po vsej verjetnosti pa se bo studio potrudil, saj oboževalci Marvelovih filmov Roberta Downey Jr. obožujejo v vlogi Iron Mana.

Priporočamo