Robin Wright: Je njen bivši res slab ljubimec?

Robin Wright: Je njen bivši res  slab ljubimec? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
26. 10. 2017

Igralka Robin Wright, ki je bila te dni na glamuroznem dogodku Vogue Paris Fashion Week, priznava, da še nikoli ni bila tako srečna, kot je zdaj.

Enainpetdesetletnica je namreč izdala, da je po ločitvi od nekdanjega moža Seana Pena njeno seksualno življenje še boljše, kot je bilo v času zakona: "Morda ni najbolj damsko, ampak še nikoli v življenju se nisem smejala tako na glas, prebrala toliko knjig in tako na glas uživala v vrhuncih kot zdaj," v smehu razkriva igralka, ki jo pogosto ujamemo tudi na poti s kovčki Rimowa. Kot pravi, je njen novi partner Ben Foster izjemen ljubimec, šele z njim je menda tudi postala prava ženska.

Vseeno pa je bil zakon s Pennom zanjo dobra šola, saj se je tako naučila ljubiti sebe in druge. Sicer ima Robin z igralcem Seanom Pennom dva že odrasla otroka, Dyllana in Hopper. Penn pa je trenutno samski, saj se je pred dobrim letom razšel s Charlize Theron, s katero sta bila pred razmerjem kar 20 let prijatelja. Zato bo verjetno kar držalo, da 'provokacije' njegove nekdanje dolgoletne žene niso iz trte izvite.

Besedilo: Tina Ambrožič \\ Foto: Profimedia

Priporočamo