Rod Stewart: Postal je vitez

Rod Stewart: Postal je vitez (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
9. 11. 2016

Rod Stewart je številnim dosežkom v življenju dodal še enega – postal je namreč vitez in bo po novem slišal na ime sir Rod.

Glasbenik si je naziv prislužil kot priznanje za svojo predanost glasbi in dobrodelnosti. Rod je vitez postal po posebnem obredu, ki je v začetku oktobra potekal v Buckinghamski palači v Londonu. Kljub temu, da ga običajno opravi kraljica, ga je namesto nje tokrat opravil kar princ William. Ta je z glasbenikom po koncu obreda tudi poklepetal ter mu čestital tako za novo pridobljeni naziv kot tudi za vse njegove glasbene dosežke in presežke. Rod je na po obredu izjavil, da je imel čudovito življenje in izjemno kariero, saj je imel izjemno podporo angleškega občinstva, za kar je zelo hvaležen. Nagrada pa da je le pika na i in bi si težko želel še kaj več. Edino, kar si je želel, da bi bilo drugače, je, da bi bila na obredu prisotna tudi njegova žal že pokojna starša.

Enainsedemdesetletni glasbenik se je dogodka udeležil v družbi žene Penny Lancaster ter sinov Alastaira (10) in Aidena (5), ki so kar žareli od ponosa. Po obredu so za spomin posneli nekaj simpatičnih skupinskih fotografij, ki smo jih uspeli izbrskati tudi mi.

Tekst: T.A.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri