Rod Stewart: Posvojitev zaradi revščine

Vir: Lea
27. 10. 2010

Škotski roker je razkril, da je dal svojo najstarejšo hčerko, ki jo je dobil pri 17 letih, v posvojitev, ker v tistem času ni imel niti prebite pare.

Rod, ki s soprogo Penny Lancaster trenutno pričakuje že svojega osmega potomca, je priznal, da se je s hčerko Sarah Streeter poskušal zbližati šele pred tremi leti, ko so njeni posvojitelji, ki so jo dobili iz sirotišnice, ko je bila stara štiri leta, preminuli.

‘’Pred približno 15 leti je izvedela, da sem njen biološki oče, a takrat je imela ob sebi še vedno svoje posvojitelje, zato se nisem hotel vmešavati. Nikoli se nisem počutil kot njen oče, ker je nikoli nisem vozil v šolo, nikoli ji nisem menjal plenic … Ni tiste vezi med očetom in hčerko, a trudiva se, da bi se zbližala. Za zdaj nama gre kar dobro,’’ je povedal Stewart o svoji danes 47-letni hčerki in dodal, da ga nikoli ni poskušala izkoristiti v finančnem smislu.

Naj spomnimo, da ima Stewart poleg Sarah še 30-letno Kimberly, 29-letnega Seana, 23-letno Ruby, 18-letno Renee in petletnega Liama, ki jih je dobil s tremi različnimi ženskami, s sedanjo ženo Penny pa ima štiriletnega Alistairja in pričakuje novega potomca.

Priporočamo