Rojstni dan, o katerem se šušlja: Pricurljale slike s praznovanja 50-letnice Jennifer Aniston!

Rojstni dan, o katerem se šušlja: Pricurljale slike s praznovanja 50-letnice Jennifer Aniston! (foto: Profimedia) Profimedia
12. 2. 2019

Priljubljena Jennifer Aniston, zvezdnica serije Prijatelji, je praznovala 50. rojstni dan. Seveda so se žura udeležili številni zvezdniki, in presenetljivo - tudi njen bivši mož Brad Pitt.

Slavljenkina želja - pa tud prošnja - je bila, da slik s praznovanja udeleženci ne objavljajo na svojih družbenih omrežjih. A njena prošnja je očitno naletela na gluha ušesa. "Prekršek" je naredila Kate Hudson, ki je slike objavila na svojem Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Na slikah lahko vidimo Jennifer, Kate in Gwyneth Paltrow. Nagajiva Kate je ob tem zapisala: "Rada imam ti dami. Sinoči smo praznovali to lepoto. Vse najboljše, JA." Kate je uspelo to, kar so si potiho želeli vsi paparaci, ki so oprezali za udeleženci - razkrila je utrinek z zabave! Zaenkrat še ni znano, kako se je na vse skupaj odzvala Jennifer.

Sicer so na zabavo prišli še Kate Perry in Orlando Bloom, Robert Downey Jr, Reese Witherspoon, Demi Moore, George in Amal Clooney, Lisa Kudrowm Ellen DeGeneres, Barbara Streisand, Sandra Bullock, Diane Keaton in številni drugi.