Salma Hayek rojstni dan proslavila v Beogradu

Salma Hayek (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
11. 9. 2013

Trenutno daleč največja zvezda v Srbiji, hollywoodska igralka Salma Hayek, je v Beogradu slavila svoj 47. rojstni dan.

Zabava pa niti slučajno ni bila tako velika in bučna kot beograjska zabava za 60. rojstni dan njenega kolega Piercea Brosnana.

Namesto divjega žura se je Salma namreč odločila, da bo večer preživela v hotelskem apartmaju, v katerem ji je družbo delal le soprog.

Hollywoodski pedigre pa zvezdnici ni zagotovil celodnevnega uživanja in prazničnega vzdušja, ampak je njen rojstni dan, ki se je začel z bujenjem ob sedmih zjutraj, minil podobno kot večina dni, ki jih preživlja v Srbiji.

Petnajst minut pred deveto se je v družbi dvojnice in asistentke s terenskim vozilom podala na pot proti Šimanovcem, kjer je do 17. ure snemala grozljivko Everly.

Pred njo sta proti studiu odpotovala njen soprog François-Henri Pinault, za njim pa še njuna petletna hčerka Valentina v spremstvu varuške.

"Salmo je na snemanju pričakalo cvetje, sodelavci so ji čestitali, potem pa se je ekipa lotila snemanja. Za kosilo so postregli rojstnodnevno torto in kolače, ki so najbolj razveselili njeno hčerko Valentino," je razkril vir s snemanja.