Rojstni kraj Nede Ukraden je navdih za novo zgodbo

Neda Ukraden je za nov videospot izbrala svoj rojstni kraj. (foto: Osebni Album) Osebni Album
Vir: Lady
11. 5. 2019

Čeprav bo superbabica in predvsem vrhunska glasbenica Neda Ukraden čez dobro leto dopolnila 70 let, ni videti, da bi se – kar zadeva odre – upokojila.

Še več, njene dolgoletne izkušnje ter številne nagrade so navdih številnim mladim glasbenicam in glasbenikom, ki sicer vse prevečkrat razmišljajo na kratke proge. Neda pa je tista, ki premaguje vse ovire in zmaguje na dolge proge. In prav zaradi te izjemne kondicije še vedno ustvarja in ustvarja. Njena najnovejša skladba Najteže je kad se rastaje, ki jo predstavlja te dni, je toliko bolj zanimiva, saj je zanjo ustvarila posebno videozgodbo.

“Vse skupaj smo posneli na različnih lokacijah, najprej v Rogaški Slatini, nato pa v mojem domačem Imotskem, kjer je polno naravnih lepot in zgodovinskih znamenitosti. Vesela sem, da sem po toliko letih kariere in snemanjih snemala še v rodnem kraju, od koder prihajajo moji starši in moji stari starši. Seveda pa tokrat ne bi šlo brez podpore fantov in deklet iz Imotskega, kot tudi ne brez podpore članov konjeniškega kluba Stina iz Grude. Vsi skupaj, kot meni ljubka Nola in Nino, so ustvarili čudovito zgodbo, na katero sem res ponosna,” je dejala Neda, ki se bo z novo skladbo predstavila na festivalu CMC v Vodicah.

Besedilo: A. M. // Fotografiji: osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri