Roker Tommy Lee zaročen s 24 let mlajšo blogerko

Roker Tommy Lee zaročen  s 24 let  mlajšo blogerko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
5. 3. 2018

Roker Tommy Lee, nekdanji mož Pamele Anderson, očitno prisega na privlačne ženske. Tokrat njegovo posteljo namreč greje lepa Brittany Furlan, znana blogerka.

Nekoč je bil eden od najbolj seksi rokerjev – no, saj je privlačen še danes, a je nekoliko starejši. Ima 55 let in se lahko pohvali, da je bil prvi mož razvpite igralke Pamele Anderson, s katero sta bila poročena med letoma 1995 in 1998. V njunih najbolj divjih letih je v javnost prišel tudi njun videoposnetek seksa, eden od prvih.

V zakonu sta dobila dva sinova, Brandona (21) in Dylana (20), prav tako zelo čedna mladeniča. Po ločitvi so se vmes pojavile celo govorice, da sta Pamela in Tommy znova par, a le ni bilo tako. Ostala sta prijatelje, in sicer že zaradi otrok. Tommy je zdaj zaljubljen v 24 let mlajšo lepotico, s katero se je zaročil na valentinovo.

"Zdaj sem popolna osebnost," je po zaroki medijem dejala Brittany. "Tommy mi je pomagal, da sem na stvari začela gledati s povsem drugega zornega kota," dodaja. Na družbenih omrežjih pa je vest o zaroki takoj delila s svojimi sledilci.

In kdo sploh je Brittany? Je prava internetna zvezdnica, blogerka, ponekod ji mediji dajo tudi naziv igralka. No, zdaj je še bodoča gospa Lee. Pravi, da je razlika v letih ne moti in da je Tommy izjemno mladosten, zanika, da bi bil nasilen, kar mu marsikdo pripisuje. Pravi, da je bila dolgo zelo nesrečna, potem pa je spoznala sedanjega zaročenca. To se je zgodilo lani, med njima pa je takoj preskočila iskrica. Menda sta tudi že seksala na letalu, s čimer sta se pohvalila, ko sta se vrnila z dopusta na Bahamih.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Priporočamo