Romantični dan za princa Charlesa in njegovo ženo Camillo: Praznujeta že 14. obletnico poroke!

9. 4. 2019
Deli
Romantični dan za princa Charlesa in njegovo ženo Camillo: Praznujeta že 14. obletnico poroke! (foto: Profimedia)
Profimedia

Za princa Charlesa in njegovo ženo Camillo je danes prav poseben dan - mineva namreč kar 14 let, odkar sta "uzakonila" svojo ljubezen.

A ni jima bilo vedno lahko. Kot je znano, je princ Charles že pred zakonom s pokojno princeso Diano ljubimkal s Camillo in bil zaljubljen vanjo. Ravno to dejstvo je viselo kot senca nad njegovim zakonom z Diano, ki je bil vse prej kot srečen. Nazadnje sta se tudi ločila.

princ Charles, Camilla

In kako je prišlo do te nesrečne poroke? Na britanskem dvoru so bili prepričani, da Camilla ni dovolj dobra za princa Charlesa, sicer bodočega kralja. Zato so mu poiskali drugo nevesto, ki se je vsem zdela idealna, le Charlesu ne.

Charlesu in Camilli torej od začetka ni bilo postlano z rožicami, nekatera obdobja njunega življenja niso bila nič kaj prijazna. Ko se je Charles spet začel videvati s Camillo, jo je britanska javnost zelo obtoževala, saj je večina bila prepričana, da je prav ona kriva za propad zakona princa Charlesa.

Za Camillo je bilo tedaj še posebej hudo. Svoje čase je dejala:  "Bilo je res grozno obdobje. Še iz hiše si nisem več upala. Trpela pa nisem le jaz, temveč tudi moja otroka. Vsak dan sta srečevala fotoreporterje, ki so se skrivali okoli hiše po grmovju, in sta jih štela."

Zdaj pa je vse to za njima. Ko se pojavita na javnih dogodkih, delujeta kot srečen in zelo usklajen par, ki neguje svojo ljubezen tudi v zrelih letih.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik