Ronaldo in Georgina z izzivalnimi slikami podžgala oboževalce: Oba sta videti izjemno seksi!

Ronaldo in Georgina z izzivalnimi slikami podžgala oboževalce: Oba sta videti izjemno seksi! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2020

Georgina Rodriguez in nogometaški as Cristiano Ronaldo veljata za izjemno seksapilen par, ki nima nobenih težav, ko gre za razkazovanje telesa.

Georgina je v zadnjem času pogosto objavljala slike s svojih napornih treningov, na katerih so oboževalci lahko videli, kako trdo gara za svojo čvrsto in okroglo zadnjico, ki jo rada pokaže v oprijetih oblačilih.

Tokrat pa je objavila sliko, na katerem je v prvem planu njeno bujno oprsje, za katero se zdi, da ga ozka majčka komaj drži na mestu. Slika je posneta od blizu, tako da njen dekolte deluje precej bujnejši, kot sicer je. To navdušenih oboževalcev sploh ni motilo, saj so množično všečkali njeno sliko in se veselili lepega prizora.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☮️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Če je Georgina poskrbela za razvedrilo moškega dela svoje publike, je njen Ronaldo zagotovo razveselil dame, ki rade pogledajo postavnega nogometaša.

Objavil je namreč svojo sliko v kopalkah, na kateri so jasno vidne njegove čvrste mišice in telo, ki nima niti gramčka maščobe. Slike so nastale na njunem dopustu, kjer sta uživala v družbi svojih otrok in v prijetnih trenutkih. In ja, res sta izjemno seksapilni par.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On board🛥😉

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Priporočamo