Ronaldova Georgina o svojem nič kaj lahkem otroštvu, njen oče je 10 let preživel v zaporu!

Ronaldova Georgina o svojem nič kaj lahkem otroštvu, njen oče je 10 let preživel v zaporu! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 10. 2020

Lepotica se je v velikem intervjuju za španske medije razgovorila o svojem izvoru in težkih dnevih rane mladosti.

Razkrila je, da je njen oče razpečeval mamila, ona pa je bila - tako pravi sama - kot punčka prava grda račka.

"Trdo sem delala, da bi si uresničila svoje sanje, a zdi se, da bi o meni imeli boljše mnenje, če bi bila bogata od rojstva, ne pa da se izboljšujem in napredujem kot večina ljudi," je z grenkobo dejala Georgina Rodriguez, ki jo očitno motijo nekatere kritike na njen račun.

Georgina Rodriguez

"Nihče si ni mislil, da bom odrasla v tako lepotico, zdaj pa ljudje zavidajo tako Cristianu kot meni. Zavist je čustvo, ki uničuje ljudi, saj jih napolni s sovraštvom in ogorčenjem," je prepričana Georgina, ki je v otroštvu živela v majhni hiši. Njena družina je bila velika, oče pa je moral v zapor za deset let, saj so ga obsodili zaradi dilanja.

Punčka, ki je izšla iz težkih razmer in je nekoč bila prodajalka v butiku, kjer je spoznala svojo veliko ljubezen, je danes nadvse uspešna in postavna dama. Skupaj s Cristianom predano skrbita za otroke. "Številni naju ne marajo. Nekaj časa me je to skrbelo, potem pa sem dojela: kritizirali me bodo ne glede na to, kaj bom delala. Zato me tuje mnenje ne skrbi, raje skrbim za srečo ljudi, ki jih imam rada in ki imajo radi mene."