Ronja Forcher iz Gorskega zdravnika se je upala sleči za Playboy

9. 9. 2023
Deli
Ronja Forcher iz Gorskega zdravnika se je upala sleči za Playboy (foto: Vir: Instagram/Posnetek zaslona)
Vir: Instagram/Posnetek zaslona

Avstrijska igralka in pevka Ronja Forcher je drzna ženska, ki se ni bala pokazati svojih oblin v legendarni reviji Playboy.

Se še spomnite Ane iz priljubljene serije TV Dober dan, tako je igralka videti danes!

Ronja Forcher (27), ki je zaslovela z vlogo Lilli Gruber v priljubljeni seriji Gorski zdravnik, se je pred leti slekla za revijo Playboy. Sama pravi, da se je za to odločila, ker je želela vsem pokazati, da je odrasla. "Moje sporočilo je: brez zadržkov, svobodna ljubezen, svobodna spolnost,“ so bile njene besede. Igralka je praktično odraščala pred teve ekrani, saj je vlogo v Gorskem zdravniku, kot Lili Gruber, dobila, ko je bila stara 11 let.

Vir: Instagram/Posnetek zaslona

Igralka ni velika, saj meri le 157 centimetrov in se je zaradi svoje višine zelo obremenjevala. »Nasprotno pa nisem imela nobenih težav pokazati svoje telo. Ljubim svoje obline, prsi in zadnjico. Nikdar me ni motili biti gola v savni ali pa na plaži,« je odkrita igralka. »Prizadelo pa me je, ker so me vsi klicali palček.«

Vir: Instagram/Posnetek zaslona

Sicer pa je igralka, ki je doma iz Innsbrucka, praznovala prvo obletnico poroke. S Felixom se je poročila v najožjem družinskem krogu. »To je bil najsrečnejši dan v mojem življenju, še danes ne morem verjeti, da sva poročena. »… ker si moj dom, ne glede na to, ker sva. Ker v tvojem naročju svet utihne in jaz sem varna. Zato in še tisoč drugih razlogov je, da sem rada tvoja žena!« je ob obletnici poroke zapisala Ronja.   

Vir: Instagram/Posnetek zaslona

BONUS VIDEO

Luka Basi je izredno priljubljen pevec, ki s svojo glasbo srca osvaja tako doma kot tudi čez mejo. Do sedaj smo lahko z njim prepevali le v hrvaščini, v začetku junija pa je slovenske oboževalce navdušil s prvo slovensko skladbo Skrito v raju.