Ronnie Wood: Poročil se je

Za Ronnieja je to že tretji zakon – s Krissy Findlay je bil poročen med letoma 1971 in 1978, z Jo Karslake pa med letoma 1985 in 2008. (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Nova
8. 1. 2013

Člank skupine The Rolling Stones Ronnie Wood se je ponovno poročil.

Nevesta je nosila poročno obleko svoje mame, ženin je svoj poredni imidž poudaril le z živo rožnatimi nogavicami, ki jih je nosil v kombinaciji s črno obleko.

Ženin je bil 65-letni Ronnie Wood iz skupine The Rolling Stones, nevesta pa še posebej zanj zelo mlada, 34-letna Sally Humphreys.

Poročila sta se v osmem nadstropju londonskega hotela Dorchester, ceremoniji pa so prisostvovali le družinski člani in najbližji prijatelji. Ronniejeva poročna priča je bil Rod Stewart, ki je na poroko prišel z ženo Penny Lancaster.

Očetove poroke ni zamudila niti 34-letna Leah Wood, ki se je rodila v njegovem zakonu z Jo, prišel pa je tudi njegov stari prijatelj sir Paul McCartney, ki mu je družbo delala soproga Nancy Shevell. Ron in Sally sta skupaj že nekaj let, a sta vmes večkrat prekinila razmerje, ker je imela Sally nekaj časa drugega partnerja, Ron pa je bil še poročen z Jo.

No, na koncu se je na srečo vse srečno razpletlo, njuno razmerje pa je nevesta pojasnila z besedami: »Ronnie je bil poročen, potem kar naenkrat ni bil več poročen, jaz sem imela fante, potem jih spet nisem imela ... Čakala sva, da bova oba 'čista', ta čas je prišel in mislim, da sva trenutno oba na pravem mestu.«