Ronnie Wood: Pripravljen na tretji zakon

Ronnie Wood: Pripravljen na tretji zakon (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
13. 11. 2012

Čeprav še vedno odplačuje ločitev od druge soproge, se je 65-letni roker Ronnie Wood pripravljen še tretjič sprehoditi do oltarja

Kitarist skupine The Rolling Stones je po šestih mesecih razmerja zaprosil 31 let mlajšo gledališko producentko Sally Humphreys. "Sta neločljiva in sestavljata popoln par! Keithu Richardsu se zdi vse to smešno, ker ima že dovolj nakupovanja poročnih daril za Ronnieja," je povedal dobro obveščeni vir. Tudi njegov posinovljenec Jamie, sin njegove druge žene Jo, je presrečen, ker se je njegov očim zaročil. "Sally je povsem drugačna kot lahke ženske, na katere Ronnie običajno pada. Zelo je podobna moji mami. Je stabilna oseba in prav takšno žensko tudi potrebuje," je izjavil Jamie. Preden sta se zaljubila, sta bila Ronnie in Sally dolga leta prijatelja. Roker je sicer dolgo gojil čustva do te producentke, ki pa je imela ves čas fanta. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri