Rosie O'Donnell je zaljubljena v 22 let mlajšo policistko

Rosie O'Donnell je zaljubljena v 22 let mlajšo  policistko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
21. 11. 2017

V zarečeni kruh je ugriznila tudi igralka Rosie O'Donnell, ki je še pred kratkim dejala, da ni pripravljena na novo ljubezen. Zakaj je sveže zaljubljena.

Slavna komedijantka se je tako zagledala v 22 let mlajšo policistko Rooney iz Bostona, da je pozabila na vse svoje zaobljube. Povedala je, da je zdaj pripravljena biti ponovno srečna in zaljubljena ter da se njena izvoljenka dobro razume z njenimi posvojenimi otroki.

"Prvič se mi je zgodilo, da sem v zvezi s tako zelo mlajšo žensko," pravi Rosie. "Zavedam se, da je to tudi zelo tvegano," dodaja. Rooney je spoznala na neki dobrodelni večerji. Sprva je od daleč mislila, da je to pevka Pink. Kljub ljubezni pa Rosie še ni pripravljena na novo poroko. Še vedno je namreč žalostna zaradi smrti svoje druge soproge Michelle Rounds. "Ne mislim se ponovno poročiti, saj vsi dobro poznate moj zakon z Michelle, poleg tega sem stara že 55 let in nimam več moči, da bi se mogoče mogla kdaj ponovno boriti z odvetniki."

Rosie in Michelle sta se spoznali leta 2011 in naslednje leto že dahnili usodni da. Posvojili sta tudi danes štiriletno hčerko Dakoto. A leta 2014 se je njun zakon razpadel in vsaka je odšla svojo pot. Leto dni pred ločitvijo je Michelle delala celo samomor, rešil jo je varnostnik. "Psihična bolezen je zelo težka stvar in uničuje številne družine," pravi Rosie. No, žal je pozneje še enkrat delala samomor, in takrat uspešno.

Rosie trenutno v Bostonu snema serijo Smilf in pravi, da je zelo srečna s svojo novo izbranko in petimi otroki. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia