Rumena obleka Meghan Markle o kateri vsi govorijo

Rumena obleka Meghan Markle o kateri vsi govorijo (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2018

Vojvodinja Meghan Markle je v Veliki Britaniji postala že prava modna ikona, vse kar obleče pa v hipu postane pravi modni hit.

Vojvodinja Meghan Markle je v zadnjih tednih pokazala številne modne kombinacije, vsem pa je bilo skupno, da so bile v nežnih roza odtenkih. Strokovnjaki so razlage iskali v tem, da naj bi bila roza barva tista, ki pomirja in da se Meghan tako na javnih dogodkih počuti bolj mirno in manj stresno. 

Na nedavnem dogodku, ki sta se ga udeležila princ Harry in Meghan Markle pa je bila vojvodinja v središču pozornosti, zaradi svoje čudovite obleke. Na Your Commonwealth Youth Challenge sprejemu v Londonu se je pojavila v obleki ameriškega modnega oblikovalca Brandona Maxwella, modno kombinacijo pa je dopolnila s čudovitimi čeveljci slovitega Manola Blahnika.

Strokovnjaki za kraljevi dvor so hitro našli nekaj razlag, zakaj se je Meghan tokrat odločila za takšno modno kombinacijo. Po njihovem mnenju naj bi imel Meghan tokrat proste roke pri izbiri barve oblačil, saj se na dogodku ni pojavila kraljica Elizabeta, zato se je lahko odločila za nekoliko bolj žive tone. Nepisano pravilo velja, da če je na dogodku tudi kraljica Elizabeta, potem morajo drugi člani kraljeve družine paziti, da z barvami ne zasenčijo prisotnost njene kraljeve visokosti.

Razlog pa naj bi se skrival tudi v tem, da je Meghan Markle z rumeno obleko slavila svojo domovino, saj so v ZDA 4. julija praznovali dan neodvisnosti in se je Meghan na ta način poklonila svoji državi.

Priporočamo