Rumeni plašč Melanie Trump, ki je v kraljevi palači zasenčil vse, še kraljica je ostala neopažena

Rumeni plašč Melanie Trump, ki je v kraljevi palači zasenčil vse, še kraljica je ostala neopažena (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2019

Ameriška prva dama Melania Trump je na sprejemu pri kraljici Elizabeti v kraljevi palači poskrbela, da so bile vse oči uprte samo v njo.

Prva dama ZDA Melania Trump se je v spremstvu predsednika Donalda Trumpa udeležila sprejema svetovnih voditeljev pri angleški kraljici Elizabeti. Seveda je za vsako damo velik izziv, kaj obleči za obisk pri kraljici, a zdi se, da Melania ni imela prav veliko težav in se je odločila za močno modno kombinacijo.

V palačo je Melania prišla v živo rumenem plašču, ki je tako zelo izstopal in bodel v oči, da jo je bilo nemogoče spregledati. Ko je hodila ob kraljici Elizabeti, je slednjo povsem zasenčila in zdelo se je, da je ukradla prav vso pozornost.

Navadno je kraljevo pravilo, da je kraljica Elizabeta vedno oblečena v žive barve, da se jo takoj opazi v množici. Tokrat pa je imela kraljica oblečeno temno zelen kostim, ki se je precej hitro zlil z množico in ni nič kaj izstopal.

No, kakorkoli že, Melania je v rumeni modni kombinaciji naravnost blestela in videlo se, da ji je pozornost še kako godila.

Priporočamo