Ryan Reynolds: Obrača nov list v karieri

Vir: Lea
4. 12. 2010

Doslej je bil igralec Ryan Reynolds znan predvsem kot soprog veliko bolj slavne igralke Scarlett Johansson. Odkar so ga okronali z laskavim naslovom najbolj seksi živečega moškega na svetu, pa povsem upravičeno računa na nov, svež zagon v svoji karieri.

Zdaj je postalo tudi uradno – ta moški je najbolj vroč predstavnik močnejšega spola na planetu! Ustvarjalci ameriške revije People so Ryana Reynoldsa namreč izbrali za najbolj seksi živečega moškega na svetu v letu 2010. S svojo idealno mešanico lepega telesa, smisla za humor in talenta je 'premagal' tudi najbolj vroče konkurente v tej kategoriji, kot je na primer seksi vampir Robert Pattinson. Zvezdnik se je ob prejemu tega naziva odzval z blago samoironijo: ''Moji sorodniki in soproga me bodo zaradi tega do konca življenja zbadali: 'Najbolj seksi moški, odnesi smeti!' No, ja, vsaj to se sliši dobro.''

Vse za lepo telo

Meni, da se ta naslov sliši dobro le, če prihaja iz ust njegove seksi soproge Scarlett Johansson, s katero je poročen dve leti. Toda … Ali je Reynolds res tako zelo vroč? Navsezadnje med njegove predhodnike sodijo Brad Pitt, Johnny Depp, George Clooney in Hugh Jackman. Clooney je izbiro omenjene revije komentiral kot prvi: ''Vesel sem za Ryana. Predvsem pa sem vesel, da to ni še enkrat postal Brad Pitt …''

Ryan v zadnjem času vse intervjuje prestaja naravnost mojstrsko, med nekim nedavnim novinarskim 'zasliševanjem' v Londonu je izžareval veliko mero testosterona in šarma. Tisti, ki so ga že videli v živo, so se lahko prepričali, da ni kakšen 'drobižek', za kakršnega se izkaže marsikateri žrebec s filmskih platen, ampak je pravi orjak. In najpozneje takrat, ko si nadene svoj sloviti 'pasji pogled', so pri predstavnicah nežnejšega spola zagotovljena mehka kolena. Njegovo sanjsko telo z 'radiatorčki' na trebuhu je rezultat trdega dela, kot je poudaril v intervjuju: ''Če bi moral jesti le tunino in skuto ter vsak dan dvigovati uteži le zato, da bi bilo moje telo popolno, bi to tudi počel.''

Rožnata prihodnost

Ta disciplina se mu je zdaj izplačala. Naslov najbolj seksi živečega moškega na svetu bo njegovi karieri dal svež zagon, še posebno v Evropi. Medtem ko v ZDA že od lanskega leta, ko je s slavno Sandro Bullock igral v romantični komediji Snubitev, sodi med najbolj vroče moške s kinematografskih platen, so ga na stari celini številni poznali predvsem kot soproga Scarlett Johansson. Ob tem pa velja poudariti, da je ta Kanadčan zares dober igralec, če je le vloga, v kateri se znajde, prava.

Tako kot na primer v trilerju Zakopan. Takrat so kritiki njegovo igro ocenili kot vredno nominacije za oskarja. In če se bo tudi kot superjunak v filmski predelavi stripa The Green Lantern izkazal tako dobro, kot številni pričakujejo, bo prihodnje leto brez dvoma sodil med megazvezdnike. Ryan zelo rad skromno komentira to, da se okoli njegovega videza dviguje toliko prahu. ''Ko se pogledam v ogledalo, vidim nekoga, ki je videti povsem povprečno,'' trdi. Čedalje več oboževalk pa ga prav gotovo vidi povsem drugače.

Kriza v zakonu

Zanimivo pa je, da mu omenjeni naslov ni prinesel sreče tudi v zasebnem življenju. Zdi se namreč, da se najbolj seksi par na svetu sooča z zakonskimi težavami. Glavni razlog za nastajajoče razpoke v zakonu naj bi bile poslovne obveznosti, zaradi katerih se 33-letnik in 26-letnica čedalje manj vidita. Prepiri so zaradi tega neizbežni, poskusi, da bi rešila zakon, pa čedalje manj uspešni. Ameriški mediji že namigujejo, da se bo romanca med najbolj seksi živečim moškim po izboru revije People in bejbo leta po izboru revije GQ končala z ločitvijo.

Vir, ki jima je blizu, je izdal, da se Scarlett in Ryan sicer trudita, da bi rešila zakon, a jima bo to težko uspelo, če ne bosta privolila v kompromise. Nihče od njiju se namreč ni pripravljen odpovedati vsaj nekaterim svojim obveznostim zaradi ljubezni. Prepire med njima je menda še dodatno razplamtela knjiga pevke Alanis Morissette, v kateri se je razpisala o ljubezni s svojim bivšim fantom Reynoldsom. S tem ko je Sandro Bullock, svojo prijateljico in soigralko iz filma Snubitev, prosil za nasvet, kako bi lahko rešil zakon, pa naj bi Ryan le še poslabšal situacijo.

Priporočamo