Ryan Reynolds: Svoje zasebnosti ne deli rad z javnostjo

Ryan Reynolds: Svoje zasebnosti ne deli rad z javnostjo (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
18. 11. 2016

Ryan je eden tistih ljudi, ki jih preprosto ne moreš spregledati, saj ni le postaven, ampak tudi izjemno nadarjen igralec, ki kljub slavi z nogami ostaja trdno na tleh.

Tudi zato svojo zasebnost zelo nerad deli z javnostjo, saj meni, da mora obstajati neka meja med javnim in zasebnim. Pozornost smo se mu odločili nameniti zato, ker trenutno navdušuje s kar dvema filmoma – znanstvenofantastičnima trilerjema Deadpool in Criminal. Kdo torej Ryan sploh je, kako se je njegova igralska kariera začela in kako si želi, da bi odraščali njegovi otroci, si lahko preberete v nadaljevanju.

Romantične komedije so ga ponesle med zvezde

Štiridesetletni kanadski igralec in producent Ryan Rodney Reynolds je bil rojen v Vancouvru v Britanski Kolumbiji kot eden izmed štirih otrok očetu Jamesu Chesterju in mami Tammy. Bil je zelo nemiren in občutljiv otrok, ki je svoje zatočišče našel v igranju, s katerim je začel že v osnovni šoli. Ker mu je igra šla izredno dobro od rok, je že pri dvanajstih dobil svojo prvo pravo vlogo v najstniški dramski seriji Fifteen, ki so jo snemali na Floridi. Serija je bila uspešna, a ne toliko, da bi Ryana izstrelila med zvezde, zato se je fant vrnil v rodni Vancouver, kjer je v mladih letih zaigral v različnih filmih. Žal nobeden od njih ni bil ravno uspešen in mu tudi ni prinesel večje prepoznavnosti ter tudi ne zadostnih prihodkov, zato je Ryan ob igranju opravljal tudi različna druga dela, da bi si zaslužil denar za življenje. Ker se mu je zdelo, da od igranja ne bo mogel preživeti, ga je hotel opustiti, vpisal se je tudi na politehnično univerzo Kwantlen v Vancouvru, a je nikoli ni dokončal. S prijateljem, prav tako igralcem Chrisom Williamom Martinom, sta se namreč na vrat na nos odločila, da spakirata kovčke in se preselita v Los Angeles, da bi se prebila v filmski svet. Sreča je bila očitno na Ryanovi strani, saj mu je kaj hitro uspelo dobiti vidnejšo vlogo študenta medicine v seriji Two Guys and a Girl, v kateri je nastopal med letoma 1998 in 2001. V svet filma pa se je prebil z vlogo študenta Vancea 'Van' Wilderja mlajšega v romantični komediji National Lampoon's Van Wilder leta 2002. In prav romantične komedije so žanr filmov, s katerimi je Ryan tudi zaslovel in jih obenem posnel tudi največ, med najbolj uspešnimi so bile Samo prijatelja (Just Friend, 2005), Katera je prava (Definitely, Maybe, 2008) ter Snubitev (The Proposal, 2009), v kateri je zaigral s Sandro Bullock. Zatem se je preizkusil tudi kot igralec v znanstvenofantastičnih in akcijskih filmih, kot so: Blade: Trinity (2004), X-Men Origins: Wolverine (2009) in Zelena svetilka (Green Lantern, 2011). Trenutno se v kinodvoranah vrtita znanstvenofantastična trilerja Deadpool in Criminal, naslednje leto pa na filmska platna prihaja akcijska komedija The Hitman's Bodyguard in znanstvenofantastični triler Life.

V Blake je našel tisto pravo

Ryan je postaven fant, zato ni nič čudnega, da se je okrog njega vedno vrtelo veliko deklet, med katerimi je bilo tudi veliko znanih obrazov. Med drugim je fant hodil z igralkami Kristen Johnston, Rachel Leigh Cook in Charlize Theron; s pevko Alanis Morissette, s katero sta bila skupaj pet let, sta bila celo zaročena. Leta 2007 se je fant zaljubil v igralko Scarlett Johansson, s katero sta se leto kasneje tudi poročila. Žal se je njun zakon po dobrih treh letih končal z ločitvijo. A kot pravijo, se vse zgodi z razlogom in tudi pri Ryanu se je. Le leto kasneje se je namreč do ušes in še čez zaljubil v igralko Blake Lively, s katero sta se spoznala na snemanju filma Zelena svetilka (Green Lantern). Sprva sta bila le prijatelja, po letu dni je na dvojnem zmenku, na katerega sta prišla vsak s svojim izbrancema, med njima preskočila iskrica. Po le nekaj mesecih druženja sta se odločila, da svojo ljubezen okronata s poroko. Pred oltar sta stopila daleč od oči javnosti, v kraju v bližini Charlestona v Južni Carolini, kjer so jima družbo delali le družinski člani in dobri prijatelji. Parček ima danes dva otroka – dveletno James in dober mesec dni staro deklico, ki jo pred javnostjo še skrivata tako kot tudi njeno ime. Prepričani pa smo, da drugi otrok ne bo tudi njun zadnji, ker si tako Ryan kot tudi Blake želita velike družine, saj oba prihajata iz velikih družin.

Zasebnost skrbno skriva

Igralec svoje zasebnosti ni nikoli pretirano rad delil z javnostjo, odkar ima družino, je še toliko bolj previden ter meni, da je dobro ohranjati mejo med javnim in zasebnim. Tudi zato z družino ne živi v Los Angelesu, temveč daleč od ponorelega sveta, na deželi, na velikem posestvu v zvezdni državi New York, kjer živijo čisto preprosto življenje in so bolj povezani z naravo. Ne nazadnje je igralec odraščal v kanadski provinci Britanski Kolumbiji, ki je prežeta z naravo, v kateri je s svojimi tremi brati kot otrok preživljal zelo veliko časa. Na to obdobje ima zelo lepe spomine in želi si, da bi lahko tudi njegovi otroci živeli tako, kot je sam, predvsem pa da bi bili veliko v stiku z naravo. Tudi zato komaj čaka, da njegovi hčerki zrasteta, da bodo lahko skupaj hodili na taborjenja.

T. A.

Značke: Ryan Reynolds