S tem preprostim receptom Jennifer Aniston in Reese Witherspoon ohranjata vitko linijo

Jennifer Aniston in Reese Witherspoon v popolni formi. (foto: David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia) David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia
Vir: Story
16. 10. 2021

Zvezdnici Jennifer Aniston in Reese Witherspoon morata zelo skrbeti za svoj videz. In vedno znova nas zanima, kaj je tista skrivnost, ki ju ohranja vedno v formi. No, razkrile so jo.

Zdi se, kot bi to skrivnost dolgo skrivali pred javnostjo, pa pravzaprav niti ni tako velika skrivnost. Dieta, ki ji sledita, je namreč v zadnjem času izjemno popularna. Vsaj pri Jennifer Aniston in Reese Witherspoon se očitno zelo obnese, saj obe delujeta sveži in v vrhunski formi. Gre za neke vrste post, ki očitno pri njiju deluje, saj sta obe videti kot pred 20 leti, ko sta skupaj nastopili v seriji Prijatelji. Jennifer je bila ena od glavnih igralk, Reese pa je v eni epizodi nastopila kot njena mlajša sestra.

FOTO: Stajlingi Marjetke Vovk, ki so nas čisto očarali, njena preobrazba je osupljiva

Pred časom sta skupaj stopile pred kamerami, in sicer v seriji The Morning Show. Številni so sicer prepričani, da sta zvezdnici obiskali katero od lepotnih klinik, sami pa zagotavljata drugače. Obe se namreč držita 16-urnega posta, redno pijeta zelene sokove in seveda telovadita, in to kar šestkrat na teden. Da vse le ni tako strogo, pove dejstvo, da imata enkrat na teden dan, ko lahko grešita. Takrat lahko jesta, kar si zaželita. Ne boste verjeli, Jennifer pravi, da je to sok od zelene.

V enem od intervjujev sta dejali, da ne pomnita, kdaj sta nazadnje jedli cvrtje ter da nikoli ne zajtrkujeta. Jennifer pravi, da odkar se drži te diete, ko ima za hrano le 8 ur časa, medtem ko se 16 ur posti, je njeno počutje mnogo boljše. Z njo se strinja tudi Reese, ki zjutraj spije zeleni sok in kavo.

Preden se je Jennifer odločila za post, je dnevno pojedla pet manjših obrokov. Na njenem jedilniku se je tako znašel visokoproteinski obrok v obliki umešanih jajc in sušenega čilija, pila pa je vodo z limono. Za kosilo je pojedla krožnik zelenjave, belo ribo, večerja pa je bila ponavadi sestavljena iz mehiških takosov s piščancem. Z leti je svoj način prehrane spremenila in je zdaj velika zagovornica posta. Priznala pa je, da po navadi ne vstane pred 9. uro, saj tako lažje zdrži 16 ur brez hrane.

Reese Witherspoon ima nekoliko težjo situacijo, saj ima tri otroke in je njen življenjski ritem drugačen. No, poskrbeti mora za najmlajšega sina Tennesseeja.  Vstaja ob pol šestih zjutraj in dve uri pozneje, po tem, ko poskrbi za najmlajšega sina, gre že na telovadbo.

Nova Story že v prodaji

Story