S temi besedami se bo princ Harry poklonil princesi Diani

S temi besedami se bo princ Harry poklonil princesi Diani (foto: Profimedia) Profimedia
4. 5. 2018

Princ Harry se bo na poročni dan na prav poseben način poklonil svoji pokojni mami princesi Diani.

Princ Harry in Meghan Markle bosta 19. maja dahnila usodni da. Par se je odločil, da se do poroke ne bo pojavljal v javnosti, saj si želita, da bi se lahko kar najbolje pripravila na veliki dan, ki je tik pred vrati. 

Harry pa v teh dneh še posebej veliko razmišlja o svoji pokojni mami, ki jo izjemno pogreša. Prvič se ji je poklonil, ko je Meghan Markle zaprosil s prstanom, v katerega so vgrajeni diamanti iz kolekcije pokojne princese Diane. Posebno čast pa ji bo izkazal tudi na poročni dan. Nekdanji kraljevi pomočnik William French, ki odlično pozna princa Harryja, je tako dejal, da bo Harry po vsej verjetnosti na odhodu iz kapelice Sv. Georga pogledal v nebo in izrekel naslednje besede: "Mama, naredil sem to."

Princ Harry je imel komaj 12 let, ko se je princesa Diana smrtno ponesrečila v Parizu, ko je bežala pred paparaci. Vse od mamine smrti se princ v velikem loku izogiba novinarjev, kljub temu, da člani kraljeve družine ne dajejo izjav za medije, pa vedno pozdravijo novinarje, a Harry tega ne naredi nikoli.

Priporočamo