Sachi Parker: Šokantna izpoved hčerke filmske dive

Vir: Nova
25. 2. 2013

Sachi Parker, hčerka legendarne igralke Shirley MacLaine, je objavila avtobiografijo z naslovom Lucky Me: My Life With – and Without – My Mom, Shirley MacLaine. Njena šokantna izpoved je vzbudila veliko pozornosti, saj je v knjigi razkrila številne sočne podrobnosti.

Med drugim tudi to, da je njena slavna mama stalno izvajala pritisk nanjo in vztrajala pri tem, da skupaj s strokovnjaki za spolnost stoji pred vrati, ko bo izgubila nedolžnost. »Mislim, da je to odlična ideja, tudi jaz bi rada videla, če bi bil kdo ob meni v takšni situaciji,« je Shirley tedaj rekla svoji hčerki, danes prav tako igralki Sachi.

In medtem ko je Sachi v svoji sobi prvič spala s svojim zmedenim fantom, in to brez zaščite, je njena mama dejansko stala pred vrati in vpila: »Tukaj smo, da ti pomagamo, draga.« Šestinpedesetletna Parkerjeva trdi, da se je takrat počutila kot Mia Farrow, ko je bila v kultni grozljivki Rosemaryjin otrok obkrožena s satanisti. Ko je bil prvi spolni odnos za njo, so jo strokovnjaki za seks vprašali, ali je doživela orgazem. Seveda se je takoj po objavi avtobiografije oglasila tudi 'zloglasna' mama, 78-letna Shirley: »Šokirana sem in moje srce je zlomljeno, ker moja hčerka o meni govori stvari, ki nimajo nobene zveze z resnico.«  

Priporočamo