Salma Hayek: Dopolnila je petdeset let!

Salma Hayek: Dopolnila je petdeset let! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
23. 9. 2016

Mladostna in energična igralka Salma Hayek je drugega septembra dopolnila že petdeset let. Svojo okroglo obletnico je proslavila v stilu in družbi ljudi, ki so ji dragi.

Deležna je bila tudi lepih presenečenj od sodelavcev in prijateljev na setu filma Beatriz at Dinner, ki ga trenutno snema v Los Angelesu. Režiser Miguel Arteta, ki je tudi igralkin dober prijatelj, ji je namreč za okroglo obletnico pripravil prav posebno presenečenje. Od prihodu na set je tako igralki za rojstni dan zaigrala skupina mariačijev, kar se jo je tako dotaknilo, da je planila v jok in svojemu prijatelju od veselja ter hvaležnosti padla v objem. Še bolj jo je presenetilo to, da je bila na setu za njen rojstni dan prisotna tudi njena osemletna hčerka Valentina Paloma Pinault.

Sicer je Salma okroglo obletnico praznovala tudi na veliki zabavi, ki so se je udeležili tudi številni znani obrazi. Utrinke s praznovanja rojstnega dneva je lepa igralka delila tudi na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, na katerem se je vsem zahvalila tudi za številne čestitke in lepe želje.