Salma Hayek z malce drugačnim hišnim ljubljenčkom

Salma Hayek & Penelope Cruz
Igralki sta tako dobri prijateljici, da sta si nadeli vzdevek 'huevos', kar v španščini pomeni jajca. Prijateljujeta več kot 20 let. Skupaj sta igrali v filmu Banditos, Salma pa je celo sodelovala v epizodi MTV Punk'd, kjer so si privoščili Penelope. Oddajo je vodil Ashton Kutcher. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, MEGA AGENCY) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, MEGA AGENCY
18. 2. 2019

Številni zvezdniki veljajo za velike ljubitelje in prijatelje živali. Nekateri jih imajo doma in vzorno skrbijo za njih. Med take zvezdnike zagotovo sodi tudi 52-letna Salma Hayek.

Salma si je že od nekdaj želela, da bi bil njen dom poln živali. Zato že ima veliko hišnih ljubljenčkov - konje, pse, mačke, pa tudi alpake, hrčke in papige. Zdaj pa se jim je pridružila še nekoliko nenavadna živalica - vsaj v vlogi hišnega ljubljenca. Gre za sovo, čigar sliko je Salma objavila na svojem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love him so much! Lo amo tanto! 🥰😍❤️🦉🦉 #owl #animals

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Ob prikupni fotografiji je zvezdnica zapisala: "Zelo ga imam rada!" No, očitno gre torej za sovjega samčka. Po sliki sodeč mu ljubezni v novem domu zagotovo ne bo manjkalo.