Sandra Bullock: Kmalu spet v javnosti

Vir: Lea
3. 6. 2010

Igralka se bo prvič po ločitvi od Jesseja Jamesa, ki jo je varal, pojavila na rdeči preprogi.

Petinštiridesetletnica se ni pojavljala v javnosti, odkar je tetovirana manekenka Michelle McGee priznala, da se že več mesecev skrivaj videva z njenim možem. Njeno priznanje je opogumilo še druge Jessejeve ljubice, da so prišle v javnost, zato se je izkazalo, da je Jesse Sandro dolga leta varal z vrsto žensk.

Vesela novica pa je, da naj bi se oskarjevka udeležila podelitve nagrad MTV Movie Awards, ki bo 6. junija, na kateri bo prevzela najbolj prestižno nagrado večera, MTV Generation Award. Sandra bo prva ženska, ki bo prejela to nagrado, pred njo pa so jo dobili Tom Cruise, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers in Jim Carrey.

“Naša publika jo obožuje kot igralko in vzornico,” je izjavil glavni MTV-jev menedžer Stephen Friedman. Spektakel bo povezoval komik Aziz Ansari, podeljevalci nagrad pa bodo Robert Pattinson, Taylor Lautner, Chris Rock, Adam Sandler, Cameron Diaz in drugi.

Največ nominacij, kar šest, ima komedija Prekrokana noč, sledita pa ji Avatar in Mlada luna s petimi. Naj spomnimo, da je Sandra po škandalu odšla iz Los Angelesa, a nihče ni vedel, kam se je skrila.

Predpostavljali so, da je pri družini ali pa v vili bogatih prijateljev, šele konec aprila pa je dala intervju za revijo People. V njem je spregovorila o svojem življenju po ločitvi in presenetila s posvojitvijo otroka, ki je z njo že nekaj mesecev, a ni hotela, da bi javnost zanj izvedela pred podelitvijo oskarjev.