Sandra Bullock: Končno našla moškega svojega življenja

Sandra Bullock: Končno našla moškega svojega življenja (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
13. 8. 2017

Kar težko je verjeti, da je simpatična Sandra Bullock pred dnevi praznovala že 53. rojstni dan. Igralka, producentka in humanitarka je namreč še vedno videti zelo mladostna in živahna, za kar sta verjetno kriva tudi njena otroka Louis in Laila ter novi partner Bryan, v katerem naj bi končno našla moškega svojega življenja.

Sandra Annette Bullock je bila rojena v Arlingtonu v Virginii (ZDA), a je s staršema in mlajšo sestro Gesine otroštvo preživela v Nemčiji. Njena mama Helga Mathilde Meyer je bila namreč Nemka, ki je delala kot operna pevka; oče pa je bil kot vojak stacioniran v Nürnbergu, kjer sta se tudi spoznala. Prav zaradi življenja v Nemčiji igralka danes odlično govori nemško, ima pa tudi nemško državljanstvo, še vedno pa tam živi veliko njenih sorodnikov. Ne nazadnje se je prav v Nemčiji Sandra tudi začela spogledovati z odrom, baletom, igro in predvsem petjem, saj se je učila v otroškem opernem zboru Staststheather Nürnberg.

Po tem ko se je pri 12 letih s starši vrnila v ZDA, pa se je bolj osredotočila na igro, saj je igrala v šolskem gledališču. Po koncu srednje šole se je vpisala na študij igre na univerzi East Carolina v Greenvillu v Severni Karolini, ki je ni nikoli dokončala. Tik pred diplomo je šolo namreč obesila na klin in se preselila v New York. Tam se je na raznih tečajih izpopolnjevala v igranju in v želji, da bi lahko končno zaigrala pred kamero, hodila na številne avdicije. Da bi v tem času lahko preživela in plačala račune, pa si je denar služila tudi kot natakarica, točajka in garderoberka.

Film Hitrost jo je izstrelil med zvezde

Prvo resnejšo vlogo je Sandra dobila pri 21 letih, ko je zaigrala v 'off-Broadway' produkciji No Time Flat. In ker je s svojo igro navdušila režiserja Alana J. Levija, ji je ta ponudil vlogo v televizijskem filmu Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (1989). To ji je odprla vrata v svet filma in prineslo kar nekaj povečini manjših vlog v različnih neodvisnih filmih in TV-serijah. Med zvezd pa jo je izstrelil šele film Hitrost (1994), v katerem je zaigrala ob boku Keanu Reevesu, s katerim sta nekaj let pozneje zaigrala tudi v romantični drami Romanca ob jezeru (The lake h o u s e , 2006).

Sicer pa je prav v devetdesetih igralka posnela največ uspešnic , med katerimi j e bil tudi film Medtem, ko si spal (While you were sleeping, 1995), za katerega je prejela svojo prvo nominacijo za zlati globus za najboljšo igralko. Leta 2000 pa je posnela film Lepotica pod krinko (Miss Congeniality, 2000), ki je bil med ljudmi odlično sprejet, zanj pa je prejela tudi svojo drugo nominacijo za zlati globus za najboljšo igralko. Tretjo nominacijo za isto nagrado v isti kategoriji pa si je prislužila za vlogo Margaret v filmu Snubitev (The Proposal, 2009), v kateri je zaigrala z Ryanom Reynoldsom.

Ima pa Sandra v svoji zbirki nagrad tudi eno najbolj prestižnih – oskarja, ki ga je dobila za vlogo Lee Ann Tuohy v filmu The Blind Side (2009). Sicer pa igralka danes poleg igranja v filmih vodi tudi svojo produkcijsko hišo Fortis Films, leta 2006 pa je odprla tudi svojo restavracijo Bess Bistro, ki naj bi jo pred dvema letoma zaprla.

Je v Bryanu našla pravega moškega zase?

Sandra je bila v vezi s kar nekaj znanimi igralci, med drugim s Tatom Donovanom, Matthewem McConaugheyjem in Ryanom Goslingom. Zdelo pa se je, da je pravega moškega našla v izdelovalcu motornih koles in voditelju oddaje Monster Garage Jesseju Jamesu, s katerim sta se leta 2005 tudi poročila. Dolgo se je zdelo, da je njun zakon kot iz pravljice, a pet let pozneje se je oglasilo več žensk, ki so trdile, da so imele v tem času z Jessejem afero. Čeprav je sam to zanikal, se je izkazalo, da govorice le niso iz trte izvite, zato je Sandra le nekaj mesecev pozneje vložila prošnjo za ločitev.

Ker jo je vse skupaj zelo prizadelo, se je za nekaj časa umaknila v zasebnost in se posvetila sebi. V tem času je tudi posvojila svojega prvega otroka, sina Louisa, nekaj let pozneje pa še deklico Lailo. Po kar nekaj letih samskega življenja pa se je pred dobrima dvema letoma v javnosti končno pojavila z novo ljubeznijo. Njeno srce je osvojil fotograf Bryan Randall, s katerim se je igralka spoznala, ko je ta fotografiral rojstnodnevno zabavo njenega sina. Kmalu pa sta se začela tudi dobivati in se, kot kaže, tudi zelo dobro ujela. Kot pravijo tisti, ki fanta bolje poznajo, je ta zelo prijeten, zgovoren, zabaven ter prizemljen. Zelo rad pa ima otroke, zato je zelo lepo sprejel tudi igralkina otroka, s katerima rad preživlja čas. Sicer pa so zadnje čase vse glasnejše govorice, da naj bi se par pogovarjal o poroki. Ali to frži, pa bo pokazal čas.

Tina Ambrožič

Priporočamo