Sandra Bullock se ne želi ločiti od svojih otrok

Sandra Bullock se ne želi ločiti od svojih otrok (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2020

Sandra Bullock že načrtuje, kaj bo naredila, ko bosta njena otroka zapustila dom zaradi študija.

Sandra želi živeti v njuni bližini tudi v času študija. "Naštela sem jima kraje, kamor lahko odideta študirat … to je tam, kjer lahko udobno živi tudi njuna mama. Rekla sem: Študirata lahko tam, kjer bom kupila stanovanje na koncu ulice."

Tako se je igralka pošalila v skupnem intervjuju, ki ga je imela z Jennifer Aniston. Jennifer ji je po tem predlagala, naj kar sedaj začne graditi fakulteto na koncu ulice, kjer živijo sedaj. "In ko bosta Louis in Laila dovolj stara, jima boš lahko rekla: Na fakulteto vaju lahko vozim vsak dan. Lahko pa se odpravimo tudi peš."

Jennifer pa je namignila, da si v prihodnosti želi otroke. Ko jo je Sandra vprašala, kaj načrtuje v prihodnjih dneh je igralka odgovorila: "Ne gre se toliko o tem, kaj bom počela, vendar imam v glavi posnetek zaslona, pri katerim slišim in vidim ocean, slišim smeh, vidim otroke, ki tečejo, vonjam kuhano kosilo. To je najbolj vesel posnetek v moji glavi."

Sandra se je leta 2010 ločila od Jessija Jamesa, sedaj pa je v zvezi z Bryanom Randallom, ki je znan fotograf.

Sandra in Bryan sta se spoznala na res prisrčen način. Igralka je najela Bryana za fotografiranje sinovega rojstnega dne in med njima je preskočila iskrica, ki traja še danes.

Priporočamo