Sandra Bullock: Sreča je trajala dobrih 5 let

Vir: Lea
27. 3. 2010

Novopečena oskarjevka in njen mož Jesse James ne živita več pod isto streho, saj naj bi jo James varal. Igralka je le nekaj dni pred tem, ko so se v javnosti pojavila namigovanja o nezvestobi njenega moža, zapustila dom v Južni Kaliforniji, ki si ga delita z Jamesom.

Petinštiridesetletna Bullockova, ki je pred kratkim dobila svojega prvega oskarja za glavno žensko vlogo v filmu The Blind Side, je tik pred zdajci odpovedala tudi potovanje v Evropo, kjer bi se morala v Londonu udeležiti premiere omenjenega filma.

Prek studia Warner Bros je sporočila: “Zaradi nepredvidenih osebnih razlogov je potovanje v tujino trenutno nemogoče. Opravičujem se za kakršnekoli nevšečnosti, ki sem jih s tem povzročila, in se vam zahvaljujem za nadaljnjo podporo filmu.”

Po hvali prevara

Ponavadi bolj zadržan James je zadnje mesece zvesto spremljal ženo na bleščeče podelitve nagrad in večkrat sta si javno izkazovala naklonjenost.

“Sandra je predstavnica Hollywooda stare šole. Nihče si tega ne zasluži bolj in nihče ne dela bolj trdo. Tako ponosen sem nanjo,” je James za revijo People povedal na podelitvi oskarjev.

Priljubljena igralka in 40-letni James sta se spoznala leta 2004 na snemanju oddaje Monster Garage, ki jo je vodil James in so jo predvajali na Discovery Channelu. Par se je leto pozneje poročil ob sončnem zahodu na ranču blizu Santa Barbare, obreda pa se je udeležilo 300 gostov.

Kesanje za skok čez plot

No, zdaj se Jesse James že kesa. V izjavi za medije se je opravičil ženi in otrokom za vse bolečine, ki jim jih je povzročil.

Le nekaj dni po tem, ko so se pojavile govorice, da ima z oskarjem nagrajena igralka težave v zakonu, zaradi česar je odpovedala tudi udeležbo na premieri filma The Blind Side v Londonu, je njen mož priznal, da je izključno on odgovoren za bolečine in sramoto, ki jih je nakopal svoji družini.

James v izjavi sicer ni priznal domnevnega skakanja čez plot, je pa priznal, da si zaradi “zamegljene presoje zasluži vse, kar se bo slabega zgodilo”. “Večina obtožb je neresničnih in neutemeljenih. To je vse, kar bom povedal o tem, saj ne želim zasebnih zadev umazati z javnimi opazkami,” je med drugim zapisal 40-letni James.

“Resnično mi je žal za srčne bolečine, ki sem jih povzročil Sandri in otrokom. Upam, da bodo nekoč v svojem srcu lahko našli dovolj moči, da mi bodo oprostili,” je še zapisal James. Bullockova je že pred dnevi na vrat na nos zapustila njun skupen dom v Južni Kaliforniji in za zdaj ne kaže, da bi v srcu že našla ‘prostor za odpuščanje’.

Priporočamo