Sanja Doležal: Danes sem vesela, da si nisem dala povečati prsi

Sanja Doležal: Danes sem vesela, da si nisem dala povečati prsi (foto: Goran Antley) Goran Antley
12. 11. 2019

Priljubljena in simpatična hrvaška pevka Sanja Doležal je za srbske medije razkrila, da se ni nikoli poslužila estetske kirurgije in da je šokirana, ko sliši, da starši hčerkam za 18. rojstni dan podarjajo silikonske vsadke.

"Zdaj imam 56 let, a ko sem jih imela 20, estetske operacije niso bile dostopne. Če bi danes imela 20 let, kdo ve? Vedno sem trpela, ker imam majhne prsi, tako da bi morda to naredila," je dejala Sanja.

Dodala pa je, da je danes zadovoljna, da v tistih letih ni ničesar naredila, saj zdaj tega ne rabi več. "Takrat, ko bi to rabila, je to bila tabu tema. Zdaj pa se številni hvalijo s tem, to je postalo trend," pravi pevka.

Po njenem mnenju osebe, ki se pojavljajo v javnosti oziroma se ukvarjajo s takim poslom, morajo paziti, kaj govorijo in kakšne so videti. Javne osebe so vzor številnim ljudem. "Otroci pa so občutljivi. Danes prevladuje ta moda in veliko pomena se daje videzu - na lupino, manj pa na vsebino. S tem se mladim, ki še niso zgrajene osebnosti, pošilja sporočilo, da je pomembneje tisto, kar imaš na sebi kot pa tisto, kar imaš v sebi," opozori Sanja. Zakrbljena je, saj ima njena hčerka 23 let.

Meni, da ni lahko odraščati, ko vidiš svoje vzornike, ki so zaradi operacij videti kot barbike. "Danes, v eri Photoshopa, bi otrokom morali povedati, da je prava resnica drugačna," je dodala. Po njenih besedah sta z možem vedno vlagala predvsem v znanje njunih otrok in poudarjala, da jim prav znanja ne more vzeti nihče.

Priporočamo