Sanjski moški priznal, da je v resnici gej (razkrivamo, kaj to pomeni za franšizo)

Sanjski moški priznal, da je v resnici gej (razkrivamo, kaj to pomeni za franšizo) (foto: POP TV) POP TV
20. 4. 2021

Aplavdiramo pogumu, ki ga je potreboval, da je javnosti razkril svojo zgodbo. 👏🏼

Zagotovo veš, da se je 17. aprila na POP TV začel predvajati težko pričakovani resničnostni šov - Sanjski moški! 😍

Letošnji Sanjski moški je Cosmo mister leta 2017 GREGOR ČEGLAJ, kakšni so njegovi osvajalski prijemi pa bomo izvedeli že kmalu.

A teden se je, vsaj za franšizo oddaje 'The bachelor' začel pestro. Nekdanji ameriški sanjski moški Colton Underwood je v oddaji Good Morning America delil svojo osebno zgodbo in priznal, da je pravzaprav gej.

Preberi, kaj je povedal:

"Minulo leto je bilo težko za veliko ljudi. Veliko ljudi je začelo poglobljeno razmišljati o sebi in o tem, kdo v resnici so. Do zdaj smo v življenju hiteli in veliko pomembnih stvari potiskali na stranski tir. Tudi z mano je bilo tako. Veliko časa sem bežal sam od sebe, zaradi česa sem se počutil krivo. 

Začetek tega leta sem sam sebi končni priznal, da sem gej. Še vedno imam tremo, in vem, da je pred mano še dolga pot. Lahko pa povem, da sem trenutno zelo srečen in da se v svoji koži dobro počutim. Srečen sem bolj kot kdajkoli prej," je povedal voditeljici priljubljene ameriške oddaje.

Tukaj si lahko pogledaš njegovo priznanje:

Kako njegovo priznanje komentirajo ustvarjalci oddaje 'The bachelor'?

Po njegovem priznanju, je producent franšize The bachelor Coltonu čestital za njegov pogum. 

"Colton nam je lahko v navdih. Njegov pogum in način sprejemanja samega sebe. Coltona podpiramo na njegovi novi poti in mu čestitamo," so povedali.

Za prihodnost franšize tako ne gre skrbeti, mi pa se že noro veselimo, da to soboto začnemo spremljati nove ljubezenske prigode našega sanjskega Gregorja! 

Fotografije: POP TV

Vir: Cosmopolitan.si

Priporočamo