Nekoč so za tem igralcem norele ženske po vsem svetu, danes je star 75 let in je še vedno zelo čeden

9. 2. 2024
Deli
Nekoč so za tem igralcem norele ženske po vsem svetu, danes je star 75 let in je še vedno zelo čeden (foto: Profimedia)
Profimedia

Že res, da danes ni več mlad, a je še vedno vražje čeden.

Ena najbolj priljubljenih serij v osemdesetih in zgodnjih devetdesetih je bila 'Santa Barbara'. Mnogi niso zamudili njenih epizod, pripetljajev in nezgod številnih likov. Večinoma so jo gledali zaradi Eden Capwell in Cruza Castilla, para, ki se je v zgodovino televizije zapisal kot eden najbolj priljubljenih ljubezenskih parov vseh časov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Martinez (@abonemartinez)

To je bilo obdobje, ko serij kasneje ni bilo več mogoče gledati in ko ni bilo sodobnih platform, kjer bi lahko pogledali cele sezone v enem dnevu. Kar 2137 epizod 'Santa Barbare', polnih dogodivščin premožne družine Capwell, je pozornost gledalcev plenilo devet let, spomini na nekatere nepozabne like v seriji pa živijo še danes.

Igralec A. Martinez (s polnim imenom Adolfo Larrue Martinez III.) je v seriji odigral vlogo Cruza Castilla, policista mehiškega porekla, ki se zaljubi v hčer bogatega poslovneža. Po zaslugi te vloge je imel čedni Martinez celo vojsko oboževalk. In medtem ko se je Eden ali Marci Walkers leta 2004 umaknila iz igralstva in se posvetila veri, je Martinez ostal aktiven kot igralec. Tako ga je bilo mogoče videti v serijah 'Splošna bolnišnica', 'Longmire' in 'Naši najboljši dnevi'.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Martinez (@abonemartinez)

Ko je bil otrok, ga je družina klicala 'A' ali 'Little A', da bi ga razlikovali od očeta in dedka, ki jima je bilo tudi ime Adolfo. Vzdevek se je prijel in sčasoma si je za umetniško ime vzel 'A Martinez'. Prvi odrski nastop je imel pri komaj 12 letih, ko je pel v šovu talentov, kasneje pa se je odločil posvetiti igralstvu. Danes je star 75 let, na Instagramu pa pogosto pokaže, kako izgledajo njegovi trenutki iz poslovnega in zasebnega življenja. Pogosto se spomni na čase največje popularnosti 'Santa Barbare' in vlogo, ki ga je proslavila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Martinez (@abonemartinez)

Poleg igranja uživa v harmoničnem družinskem življenju z ženo Leslie Bryans in njunimi tremi otroki. Prva ga je osvojila kolegica Mare Winningham, s katero sta igrala v seriji 'The Young Pioneers' in s katero sta se leta 1981 poročila. Njun zakon je trajal le leto dni, že naslednje leto pa se je zaljubil v Leslie. Imata hčerki Devon Makena in Ren Farren ter sina Dakoto Lee.

Preberite še: