Sarah Ferguson končno spregovorila o rivalstvu s princeso Diano

Sarah Ferguson končno spregovorila o rivalstvu s princeso Diano (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2019

Sarah Ferguson, bivša žena princa Andrewa, je spregovorila o tekmovalnosti, ki naj bi se dogajala med njo in pokojno princeso Diano.

Sarah Ferguson se je v reviji Hello dotaknila tudi svojega odnosa, ki ga je imela s pokojno princeso Diano, ko je bila slednja poročena s princem Charlesom, Sarah pa s princem Andrewom.

"Ženske smo ves čas žrtve primerjanja in nekakšne navidezne medsebojne tekme in to me spominja na naju s princeso Diano. Vedno so naju želeli prikazati kot veliki rivalki, a sami tega nikoli nisva tako občutili, bili sva dobri prijateljici," je bila iskrena Sarah, ki vidi, da se zdaj podobno dogaja Kate Middleton in Meghan Markle.

Meghan Markle je že nekaj časa tarča rumenih medijev, ki jo prikazujejo kot izjemno tekmovalno, ambiciozno in zahtevno članico kraljeve družine. Mediji so tako ves čas polni zapisov o tem, da je z Meghan skoraj nemogoče delati, da je izjemno osorna, da ne spoštuje kraljevih pravil in da vse dela po svoje. No, resnica je verjetno nekje na sredini in težko je verjeti, da jo bomo kdaj prav zares izvedeli.

Priporočamo