Sarah Ferguson povedala, kaj bi si princesa Diana mislila o Kate in Meghan

Sarah Ferguson povedala, kaj bi si princesa Diana mislila o Kate in Meghan (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2018

Vojvodinja Sarah Ferguson je bila vedno brez dlake na jeziku, o pokojni princesi Diani pa govori le z izbranimi besedami.

Sarah Ferguson, nekdanja žena princa Andrewa in mama princese Beatrice in Eugenije, je gostovala v oddaji Good morning Britain in ob tej priložnosti povedala tudi svoje mnenje o vojvodinjah Kate Middleton in Meghan Markle.

"Pokojna princesa Diana bi bila navdušena nad porokama svojih sinov. Mislim, da bi bila zelo ponosna na Kate in Meghan," je sprva dejala Sarah. "Še zdaj ne morem verjeti, da sta Harry in William zrastla v tako čudovite moške, to so vse njene zasluge. Zelo jo pogrešam in velikokrat mislim na njo. Bila je moja velika prijateljica in vedno me je znala nasmejati."

"Vem, da bi bila Diana zelo ponosna, ko bi videla kaj delata Kate in Meghan," je še dodala in se dotaknila tudi kraljice Elizabete, s katero ni bila vedno v dobrih odnosih.

"Kraljica je velika dama in ikona in ena izmed najboljših oseb kar sem jih imale priložnost spoznati," je diplomatsko zaključila Sarah.

Priporočamo