Sarah Jessica Parker danes precej drugačna kot v kultni seriji Seks v mestu

29. 8. 2019
Deli
Sarah Jessica Parker danes precej drugačna kot v kultni seriji Seks v mestu (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriška igralka Sarah Jessica Parker je v seriji Seks v mestu postavila nove modne trende in navduševala s svojimi modnimi kombinacijami. V zasebnem življenju pa je videti nekoliko drugače.

Sarah Jessica Parker je svetovno slavo doživela, ko je zaigrala v kultni seriji Seks v mestu, kjer je upodobila kolumnistko, ki je navduševala s svojimi modnimi kombinacijami. 

Številne ženske po vsem svetu so vzdihovale nad njeno garderobno omaro in si želele, da bi lahko nosile njene čudovite Manolo Blahnik čeveljce in ostale kultne obleke, ki jih je sprehajala po ulicah New Yorka. 

A v zasebnem življenju je njen modni stil povsem drugačen. Ko so jo paparaci nedavno ujeli na večerji z možem, je bila oblečena povsem običajno in verjetno bi se v njej našle številne ženske po vsem svetu. Verjetno je prav zaradi zadnje modne kombinacije, ki je bila izjemno sproščena, dobila še več oboževalk po vsem svetu, saj je tako dokazala, da je tudi ona le navadna smrtnica, ki si za večerjo z možem obleče zgolj belo majico in jeans hlače.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan