Sarah Jessica Parker pri 53 letih na plaži prava sirena

Sarah Jessica Parker pri 53 letih na plaži prava sirena (foto: Profimedia) Profimedia
3. 7. 2018

Hollywoodska igralka Sarah Jessica Parker, ki je svetovno slavo dosegla s kultno serijo Seks v mestu, je nedavno na plaži pokazala postavo, ki bi ji jo marsikatera zavidala.

Sarah Jessica Parker si je vzela nekaj časa samo zase in se odpravila na Long Island, kjer je preživela dan na plaži. Igralka, ki je svetovno slavo dosegla kot slavna kolumnistka Carrie Bradshaw v seriji Seks v mestu, je tudi pri 53 letih še vedno prava sirena.

Igralka je nedavno dan preživela na plaži, kjer si je dan krajšala z branjem zanimive knjige in si polnila baterije za prihajajoče poslovne projekte, ki jo čakajo to jesen. Igralka je znana po svoji izklesani liniji, ki jo ohranja tudi zdaj, ko je že v zrelih letih. "Redno telovadim, telo v mojih letih to nujno potrebuje, pazim pa tudi na prehrano," je nedavno dejala za Daily Mail. "Težko se uprem sladkarijam, a ko si jih privoščim, si privoščim takšne, ki so iz zares kvalitetnih sestavin. Črna čokolada je ena tistih sladkarij, ki jih zares obožujem, težko se ji uprem in enkrat do dvakrat na teden je zagotovo na mojem jedilniku."

Igralka v zadnjih letih ni imela odmevnih filmskih projektov, veliko je bilo govora o tem, da bodo posneli novo nadaljevanje filma Seks v mestu, a je za zdaj ostalo le pri govoricah.