Scarlett Johansson bo zaigrala seksapilno Marilyn Monroe

11. 8. 2009 | Vir: Nova
Deli

Štiriindvajsetletna igralka, lepotica Scarlett Johansson, naj bi bila tista izbranka, ki bo na velikem platnu upodobila pop ikono 20. stoletja, legendarno Marilyn Monroe.

V hollywoodski filmski meki že nekaj časa iščejo igralko, ki bi se tako vizualno kot karakterno lahko najlažje vživela v lik legendarne Marilyn Monroe. Po dolgem iskanju in tehtanju različnih možnosti – za glavno vlogo so se potegovale še Kate Hudson, Amy Adams in Michelle Williams – sta režiser prihajajočega filma Simon Cirus in producent David Partiff našla osebo, ki bo svojo nalogo najbolje opravila.

Lepa Scarlett Johansson bo tako tista, ki bo po vsej verjetnosti odigrala vlogo pop ikone 20. stoletja, seksapilne Marylin Monroe, ki je javnost šokirala z vročimi nastopi, privlačnim videzom in domnevno afero s takratnim ameriškim predsednikom Johnom F. Kennedyjem.

Film bo posnet po knjižni predlogi dnevnika Colina Clarka, ki je davnega leta 1957 v Londonu nekaj časa skrbel za Marilyn, in bo nosil naslov My week with Marilyn oziroma Moj teden z Marilyn.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord