Scott Disick in Sofia Richie: Prepovedana ljubezen

Scott Disick in Sofia Richie: Prepovedana ljubezen (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
7. 10. 2017

Kakorkoli že, par je pogosto videti skupaj. Na dan so prišle fotografije njunega skupnega dopustovanja v Miamiju, na katerih je dokaj jasno, da je med njima več kot samo dobro prijateljstvo. Pred časom so Sofio povezovali tudi z Justinom Bieberjem, a to so bile res samo govorice.

Verjetno so o novopečenem paru Hollywooda govori tudi zato, ker je Scott kar 15 let starejši od Sofie, znan je tudi kot bivši soprog Kourtney Kardashian. Imela sta zelo burno zvezo, ki sta jo živela pred kamerami v resničnostnem šovu o Kardashianovih. S Kourtney ima tudi tri otroke, njuna ljubezen pa se je končala, ker ima Scott preveč rad razuzdano življenje in se ni dovolj posvečal svoji družini. Ko je Kourtney prekipelo, se je njuna zgodba končala.

Nato je začel menjati dekleta kot za stavo, ena med njimi je bila tudi vse bolj priljubljena in iskana zvezdnica, komaj 19-letna Bella Thorne. Seveda njuna zveza ni trajala dolgo, lepotica pa je povedala, da predvsem zaradi preveč alkohola. "Scott je enkraten moški, zelo nežen in šarmanten. Sama ne pijem alkohola, on pa ga v velikih količinah. Bila sva v Cannesu komaj dan in pol, a sem nato raje odšla," pravi Bella in dodaja, da se rada zabava, hodi ven s prijatelji in pleše, a da je Scottov divji način žuriranja zanjo preveč naporen. Zaradi Scotta sta se nekoč sprli tudi sestri Khloe in Kourtney Kardashian. Slednja je sestro, ki se tudi rada divje zabava, obtožila, da Scotta spodbuja pri pitju alkohola in zabavah. To je bil pravzaprav le začetek konca zakona med Scottom in Kourtney.

In kdo je njegova zadnja trofeja, mlada Sofia? Lepotica je hčerka Lionela Richieja, ki verjetno nad izbiro fanta svoje hčerke ni najbolj navdušen. Lionel ima že s posvojeno hčerko Nicole dovolj težav, predvsem zaradi anoreksije in depresij, zdaj pa še to. Sofia je že priznana manekenka, nad katero so navdušeni pri številnih modnih hišah, kot so Tommy Hilfiger, Michael Kors in Chanel. Zanimivo, da je bil njen krstni boter nihče drug kot legendarni pop pevec Michael Jackson. Lepotica večkrat pove, da je bila kar nekajkrat na Michaelovem posestvu Neverland in da so to zanjo eni najlepših spominov na zgodnje otroštvo. Manekensko kariero je začela že s 14 leti, in sicer pri reviji Teen Vogue. Trenutno dela za londonsko agencijo Select Model Management.

Verjetno pa se mladenki zdi imenitno hoditi z malce starejšim moškim. Pred nekaj dnevi jo je namreč 'vtihotapil' v klub Story v Miamiju, kjer je omejitev starosti 21 let. Še prej pa sta bila v prestižni restavraciji Nobu na večerji.