Se bo princ Harry res kmalu zaročil?

Se bo princ Harry res kmalu zaročil? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
3. 5. 2017

Že kar nekaj časa se šušlja, da naj bi bila igralka Meghan Markle in njen izbranec, princ Harry, tik pred zaroko oziroma naj bi, po nekaterih govoricah, bila celo že zaročena.

Meghan namreč svoje življenje že prilagaja morebitnim izzivom, ki jih bo imela kot nova članica kraljeve družine. Nedavno je tako za vedno ugasnila svoj blog o življenjskem slogu The Tig, ki ga je z veseljem ustvarjala dobra tri leta.

Razloga, zakaj je to storila, ni razkrila, naj pa za to nikakor ne bi bil kriv premajhen obisk, saj je bil blog zelo priljubljen in ga je spremljalo veliko število ljudi. A to ni edina stvar, ki jo je Meghan v zadnjih tednih naredila. Potem, ko se je poslovila od bloga, se je namreč poslovila tudi od vloge ambasadorke kanadske modne znamke oblačil Reitmans.

Predstavniki podjetja so v izjavi za medije sicer zapisali, da naj bi se z Meghan že v osnovi dogovorili, da skupaj ustvarijo le dve kolekciji, nato pa sodelovanje končajo. A ker sta kolekciji doživeli lep sprejem pri kupcih, je kar malce nenavadno, da bi se pri podjetju sami odločili za tak korak. Zato številni namigujejo, da je to še dodatno znamenje, da se v življenje lepe igralke dogaja nekaj velikega.

Pika na i govoricam o zaroki pa je novica o tem, da se bo Meghan s Harryjem udeležila tudi poroke Pippe Middleton, kar zagotovo kaže, da je zveza resna ter da so igralko sprejeli tudi njegovi bližnji in prijatelji. Ne nazadnje naj bi se par preselil tudi v skupno domovanje, Meghan pa naj bi ustvarjalcem serije Suits začela namigovati, da bi se njeno sodelovanje v seriji kaj lahko končalo.

Bo torej Meghan res stopila s Harryjem pred oltar? Vse je mogoče, a dokler v javnost ne pricurlja tudi uradno obvestilo o zaroki, gre vseeno le za govorice.

Tina Amrožič

Priporočamo