Se je Donald Trump zaljubil v Ano Ivanović?

Donald in Melania Trump (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2013

Se je res zgodilo, da se je eden od najbogatejših ljudi na svetu Donald Trump zaljubil v eno od najlepših teniških igralk, Srbkinjo Ano Ivanović? Mar to pomeni, da v zakonu z Melanio škriplje?

Pred kratkim se je poslovnež Donald Trump v New Yorku sestal s srbskim premierjem Ivico Dačićem. Že takoj na začetku srečanja je povedal, da Srbijo pozna po dveh vrhunskih športnikih, Novaku Djokoviću in Ani Ivanović.

Dejal je, da imajo Srbi najboljše teniške igralce in da je 25-letna Ana najlepša športnica na svetu. V nekem trenutku, ko je govoril o Ani, naj bi Donald globoko vzdihnil, pogledal skozi okno nekam v daljavo in dejal: "Je najlepša ženska, ki sem jo videl ... Resnično najlepša."

To naj bi razkril neimenovani vir. Namen sestanka med Trumpom in Dačićem je bil pogovor o možnih investicijah v Srbiji. Pogovarjala sta se približno eno uro, vsaj 15 minut pa je Donald namenil lepi Ani.

Čeprav je Ana v prvi vrsti izvrstna teniška igralka, se večina strinja tudi s tem, da je ena od najlepših žensk na svetu.

Zadnji spremljevalec lepe tenisačice pa je bil britanski poslovnež in tudi nekdanji tenisač Mark Stilitano. Vendar pa sta svojo zvezo končala že na začetku letošnjega leta in njen predstavnik za stike z javnostjo je poleti potrdil, da je lepotica trenutno samska.

Več o tej vroči zgodbi lahko peberete v aktualni številki revije Story.

Priporočamo