Se ju drži smola? Princ Harry in Meghan Markle na presenečenje mnogih doživela poslovni fiasko

Se ju drži smola? Princ Harry in Meghan Markle na presenečenje mnogih doživela poslovni fiasko (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2021

Očitno več ne pritegujeta toliko pozornosti, kot sta mislila pred svojim podvigom.

Princ Harry in njegova soproga Meghan sta pred kratkim podpisala pogodbo s streaming platformo Spotify za nekaj let. Zavezala sta se, da bosta zanje snemala svoje podcaste, za kar naj bi prejela vrtoglavi znesek - kar 53 milijonov dolarjev.

A kmalu po tem, ko je prvi del avdio podcasta pred enim mesecem pritegnil precej manj pozornosti in posledično manj poslušalcev, kot so vsi skupaj pričakovali, naj bi se vodstvo Spotifyja odločalo o prekinitvi pogodbe s kraljevim parom, poroča Woman's Day.

Neimenovani vir, ki dobro pozna razmere, je omenjenemu medijo razkril, da je bil kraljevi par razočaran nad slabim interesom občinstva. Enako razočarani naj bi bili tudi pri Spotifyju, kjer so računali na to, da bosta princ Harry in Meghan na vrhu lestvice poslušanosti.

No, nekaj se očitno res dogaja, saj kraljevi par ni izdal novega dela podcasta, čeprav je to bilo že pričakovano. Vir je še dodal, da naj bi si Harry in Meghan prizadevala poiskati goste, ki bi se jima pridružili v podcastu. Za prvi del sta doživela kritike, saj se je marsikomu zdelo, da sta preveč "pametovala." Videli bomo, kako se bo vse skupaj razpletlo.

Priporočamo