Se med Irino Shayk in Bradleyjem Cooperjem spet nekaj plete? Zalotili so jo v njegovem stanovanju!

Se med Irino Shayk in Bradleyjem Cooperjem spet nekaj plete? Zalotili so jo v njegovem stanovanju! (foto: Mega/The Mega Agency/Profimedia) Mega/The Mega Agency/Profimedia
1. 6. 2020

Manekenka ruskega porekla, 34-letna Irina Shayk, se je spet znašla v središču pozornosti.

Kamere so jo namreč ujele, ko je kar štiri ure preživela v stanovanju svojega bivšega fanta in očeta njenega otroka, igralca in režiserja Bradleyja Cooperja.

Seveda so se takoj pojavila namigovanja, da se med njima vnovič nekaj plete, a nekateri tuji mediji so poročali, da je šlo zgolj za prijateljski obisk. Toliko časa naj bi se zadržala zato, da skupaj pojesta kosilo, saj je med njenim obiskom dostavna služba pripeljala hrano.

Irina in Bradley sta se po štirih letih zveze lani razšla, skupaj pa imata triletno hčerkico Leo. Sta eden redkih zvezdniških nekdanjih parov, ki se je brez težav dogovoril o deljenem skrbništvu. Oba vzorno skrbita za hčerkico, Bradleyja je pogosto mogoče videti na sprehodu z njo.

Irina je v nekem intervjuju dejala: "Mislim, da v vse svoje zveze prineseš svojo dobro in slabo plat. To je v človeški naravi. Dva dobra človeka ne bosta nujno dober par. Srečna sem, ker sem doživela to, kar sva imela."