Se obeta 'vojna' z Demi Moore?

20. 10. 2012

Ustvarjalci revije Us Weekly trdijo, da je 34-letni Ashton Kutcher tako skop, da še ni pristal na razdelitev premoženja z nekdanjo soprogo Demi Moore, čeprav služi neverjetnih 700 tisoč dolarjev za eno samo epizodo serije Dva moža in pol.

Minuli mesec smo izvedeli, da par leto dni po koncu razmerja še vedno ni vložil zahteve za ločitev, saj šestleten zakon nikoli ni bil uraden. Dobro obveščeni viri zatrjujejo, da je bila kabalistična poroka le simbolična svečanost, ne pa uraden začetek zakona.

Zvezdnika sta se poročila septembra 2005, poroki pa je prisostvovalo 150 povabljencev, med njimi tudi Demijin nekdanji mož Bruce Willis, od katerega se je ločila leta 2003, za 16 let mlajšega Ashtona pa je bil to prvi zakon. Neki pravni dokument pa dokazuje, da sta bila Ashton in Demi tudi v pravnem smislu poročena. V dokumentu, ki dokazuje lastništvo nepremičnin, sta namreč navedena kot zakonca.

In ta dokument dokazuje, da je 49-letna Demi vložila zahtevo za del Ashtonove nepremičnine v Los Angelesu. Ta dokument pa lepotca – ne glede na to, kako zelo srečen je v novem razmerju z Milo Kunis – prav gotovo ne bo razveselil. Demi je dokument podpisala marca in sugerirala, da si bosta sama razdelila svoje razkošno imetje.