Se še spomnite, kakšen je bil nekoč princ Harry?

Se še spomnite, kakšen je bil nekoč princ Harry? (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2018

Britanski princ Harry je danes veliko bolj umirjen in zadržan, kakor smo ga bili vajeni gledati včasih. Velikokrat si je privoščil kakšen škandal, a vse to je danes le še davna preteklost.

Princ Harry in princ William sta si bila od nekdaj izjemno različna. Princ William je v javnosti vedno veljal za izjemno zadržanega in le malokrat bi se pripetilo, da bi v javnosti pretirano kazal čustva.

Princ Harry je bil dolga leta njegovo pravo nasprotje. Paparaci so mu bili izjemno hvaležni, saj jih je ves čas zabaval s svojimi nočnimi ekskurzijami v družbi lepih deklet, nemalokrat so ga tako ujeli močno opitega, kraljici Elizabeti in princu Charlesu pa je povzročil nemalo sivih las. Tudi sicer je v javnosti vedno rad pokazal čustva, se šalil na svoj račun in bil izjemno sproščen, ko se je na svojih številnih obiskih po svetu pogovarjal z običajnimi ljudmi. Velikokrat je bilo moč slišati, da je njegova osebnost izjemno podobna tisti, ki jo je imela pokojna princesa Diana, na katero sta bila oba princa zelo navezana.

Danes je Harry precej bolj umirjen, o škandalih in nočnih izletih že nekaj časa ni moč zaslediti ničesar, 19. maja pa bo naredil še en pomemben korak v svojem življenju, ko bo pred oltar popeljal hollywoodsko igralko Meghan Markle.

Priporočamo