Sedaj lahko vsako jutro pijete kavico z Gorskim zdravnikom

22. 12. 2016 | Vir: Nova
Deli
Sedaj lahko vsako jutro pijete kavico z Gorskim zdravnikom (foto: arhiv revije Nova)
arhiv revije Nova

Na uredništvu smo se v znamenju veselega decembra odločili, da novo sezono Gorskega zdravnika, ki se na program vrača po novem letu, pozdravimo s prav posebnimi darili. 

Čeprav Gorskega zdravnika že nekaj časa ne spremljamo na malih zaslonih, ga strastni oboževalci te serije še zdaleč niso pregnali iz svojih misli. Nedavna napoved vrnitve Gorskega zdravnika z novo, deseto sezono je tako navdušila številne. Najprej se bodo novih sedem 90-minutnih epizod razveselili nemški gledalci, ki bodo prvo epizodo Gorskega zdravnika lahko na televizijah spremljali že 4. januarja, v Sloveniji pa naj bi priljubljenega Hansa Sigla na sporedu dočakali spomladi.

Sicer pa se bo zgodba v novih epizodah nadaljevala tam, kjer smo jo poleti pustili. Martin bo tako še naprej razvojen med tremi ženskami: mamo Lisbeth, svetlolaso Anno Meierling in zavarovalniško posrednico Rike. Na Martinovo nezadovoljstvo bo njegova družina, vključno s hčerko Lili, vztrajala pri tem, da z Anne dosežeta nekakšen dogovor in s tem rešita kmetijo Gruberjevih, medtem ko se bo sam začel spraševati, ali je življenje v Ellmauu resnično tisto, kar si želi. V novih sedmih delih se nam torej tudi tokrat obeta obilica ljubezenskih zdrah, simpatičnih prigod in vsakdanjih opravil v prelepi gorski vasici Ellmau.

  • Obdarujemo pet oboževalcev!
    Med vašimi prazničnimi darili se letos lahko z malce sreče znajde tudi darilo Gorskega zdravnika. Najbolj zvestim oboževalkam te serije smo namreč priskrbeli tri prav posebna darila: komplet štirih skodelic in plakate, z motivom priljubljenega avstrijskega zvezdnika. Na naš elektronski naslov nova@adriamedia.si nam napišite, zakaj bi si eno od nagrad po vašem mnenju zaslužili prav vi, če pa bi katero od nagrad želeli podariti svojim bližnjim, pa v elektronsko pošto zapišite, koga bi razveselili z darilom Gorskega zdravnika in zakaj.

KAJA MILANIČ