Seka Aleksić je garala za svoje telo

15. 8. 2013

Priljubljena srbska pevka Seka Aleksić se zadnje čase spet ukvarja z zlobnimi govoricami, ki v Srbiji polnijo naslovnice rumenega tiska. Pevka, ki velja za estradnico brez dlake na jeziku, pa se na to le požvižga, zato je spet postregla z novim odgovorom na številna ugibanja!

Ena izmed najbolj znanih srbskih turbofolk estradnic pravi, da se ne ukvarja toliko z govoricami, saj pravi, da vsak dan sliši kakšen neresničen trač o sebi, zato je tudi zadnji ni presenetil.

Seka je bila spet tarča govoric, da ima umetno oprsje. Meni nič, tebi nič je zato na svojem Facebook profilu objavila fotografije svojih lepih oblin, saj pravi, da je ponosna na svoje telo. "Ljubim svoje naravne obline!" se je glasil zapis ob fotografiji, ki jo je za svoje oboževalce objavila pred enim od nedavnih koncertov.

Redni obiski fitnesa

Turbofolk diva je za svojo postavo zelo garala, saj se je zadnje mesece redno potila v fintesu in trdo delala za svojo linijo, pri čemer ji je pomagal soprog Veljko.

"Brez motivacije, pomoči in spodbudnih besed svojega dragega mi ne bi uspelo v tako kratkem času," je povedala Seka Aleksić. Rezultati njenega trdega dela na fitnesu so dobro vidni, saj je izgubila kar nekaj kilogramov in si izklesala postavo.

Priporočamo