Seks škandal Jelene Karleuše odmeva prek meja

Seks škandal Jelene Karleuše odmeva prek meja (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
5. 2. 2019

Se bo Jeleni uspelo rešiti iz zapletene situacije?

Jelena Karleuša (40) je ena najbolj razvpitih srbskih turbofolk pevk in je poročena z nogometašem Duško Tošićem (34), s katerim imata dve hčerki. Zaradi domnevne prevare je zdaj njen zakon pod vprašajem, sama pa naj bi baje doživela tudi živčni zlom.

Pevka se je domnevno zapletla v razmerje z mladim nogometašem Ognjenom Vranješem (29). Za fotografije, ki so prišle v javnost, pa Karleuša pravi, da so fotomontaža in da se z Vranješem ni sprehajala po plažah Grčije.

Duško Tošić je trenutno na Kitajskem, kjer igra za tamkajšnjega prvoligaša Gvangžuja. Ko so se v medijih že razpisali, da naj bi razmišljal o ločitvi od svoje soproge, je ta s hčerkama pohitela na Kitajsko reševat zakon. Baje ji je tudi dal ultimat, da če želi ostati z njim, se mora s hčerkama preseliti na Kitajsko.

Medtem so se sicer že vrnile domov, a zdaj vsi čakajo na Jelenine naslednje korake. Po drugi strani pa v srbskih medijih trdijo, da ima tudi Duško ljubico, in sicer mlado manekenko Sofijo Milošević, ki pa vse seveda zanika in zatrjuje, da sta z Jeleno dobri prijateljici.

Fotografija: Primož Predalič

Priporočamo