Seksi brat vojvodinje Kate se je poročil s svojo srčno izbranko, na poroki je bila tudi njegova sestra z družino

James Middleton in 
Alizee Thevenet<br />James Middleton je mlajši brat Kate Middleton, sicer pa britanski poslovnež na čelu podjetja Boomf, ki ustvarja in dostavlja personalizirana darila za obletnice in rojstne dneve. James in Alizee sta poroko načrtovala za letošnje poletje. Čeprav bodo ukrepi do takrat zelo verjetno že sproščeni tudi v Veliki Britaniji, par ne želi imeti slavja v senci nedavne pandemije. Nov datum bosta izbrala, ko se bodo vsi povabljeni gostje lahko na dogodku počutili varno in sproščeno. (foto: Foto: Planet Photos/Planet/Profimedia Planet Photos/Planet/Profimedia) Foto: Planet Photos/Planet/Profimedia Planet Photos/Planet/Profimedia
14. 9. 2021

James Middleton je zaradi pandemije koronavirusa kar dvakrat moral preložiti poroko.

A minuli konec tedna je stopil pred oltar s svojo srčno izbranko, francosko finančnico Alizee Thevenet. Poroka je potekala brez velikega pompa, med gosti pa so bili tudi njegova sestra Kate Middleton s soprogom, princem Williamom in njunimi tremi otroki, poročajo britanski mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Obred je potekal v francoski vasici Bormes-les-Mimosas v Provansi na jugu Francije, prisostvovali pa so mu samo družinski člani. 34-letni James je preživljal hude čase, saj se je v preteklosti boril s klinčno depresijo. Pri tem so mu bili v veliko oporo psi, še posebej terapevtska psička Ella, ki je zaslužna za to, da je spoznal svojo (zdaj že soprogo) Ello.

V londonskem športnem klubu se mu je psička iztrgala in stekla proti neznanki. James je za The Telegraph dejal, da se ji je šel ves osramočen opravičit, a takrat še ni vedel, da je spoznal svojo bodočo ženo. Neznanka je bila namreč lepa Alizee, ki ji zdaj številne Jamesove oboževalke še kako zavidajo.

Brat vojvodinje Kate namreč velja za čednega, postavnega in seksi moškega, za katerim so se ozirale številne mladenke, on pa je svoje srce podaril samo eni - Francozinji Alizee.

Priporočamo