Seksi manekenke brenda Victoria's Secret na počitnicah

Seksi manekenke brenda Victoria's Secret na počitnicah (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
10. 12. 2018

Zagotovo so angelčki Vicotira's Secret najbolj popularni modeli na svetu. Kako tudi ne, saj so seksi manekenke res prava paša za oči. Še posebej radi si jih ogledujemo v teh hladnih in turobnih dneh, ko se one lepo nastavljajo soncu …

Nekaj najlepših žensk na svetu, ki imajo to čast, da so postale Victorijini angelčki, si jej privoščilo proste dni na peščenih plažah pod vročim soncem. Tudi one si morajo namreč malce odpočiti od napornih modnih revij, nenehnih potovanj po svetu in fotografiranj, kjer morajo biti vedno videti popolne.

Vsako leto modna hiša spodnjega perila priredi veliko modno revijo, za katero se manekenke trdo pripravljajo. Šov, ki je zagotovo eden najbolj gledanih na svetu, se je letos zgodil tam, kjer se je tudi prvič, in sicer v New Yorku. Pisalo se je leto 1995. Letos so šov predvajali v 190 državah, stal pa jih je 12 milijonov dolarjev.

manekenka

Letos je nova manekenka ene najbolj priljubljenih svetovnih znamk postala tudi Winnie Harlow. Lepotica, ki trpi za boleznijo z imenom vitiligo, je bila nekoč zaradi madežev na koži brez pigmenta tarča posmeha, danes pa ja ena najbolj iskanih manekenk. Winnie se je tako pridružila Adriani Lima, Candice Swanepoel, Marthi Hunt, Stelli Maxwell, Josephine Skiver, Romee Strijd, Taylor Hill, Sari Sampaio, Elsi Hosk, Shanini Shaik, Lais Ribeiro in številnim drugim svetovnim lepoticam.

manekenka

Winnie je prav družabno omrežje pomagalo do svetovne razpoznavnosti. Ko je namreč začela objavljati fotografije svojega telesa, je pritegnila pozornost tudi modnih ustvarjalcev in uspeh je bil tukaj.  "Preden sem vstopila na najbolj stresen izbor v svojem življenju, sem se zlomila. Šoferja sem prosila, naj pelje dvakrat okoli stavbe, preden sem lahko vstopila v eno izmed pisarn Victoria's Secret …” se danes spominja Winnie.

Besedilo: Sandra Bratuša