Seksualna odvisnost med zvezdniki: To ni mačji kašelj, nekateri so zelooo poskočni!

Seksualna odvisnost med zvezdniki: To ni mačji kašelj, nekateri so zelooo poskočni! (foto: Foto: Profimedia Profimedia, Afp) Foto: Profimedia Profimedia, Afp
Vir: Story
17. 10. 2021

Kar nekaj zvezdnikov, od športnikov do igralcev, je že spregovorilo o lastnem boju s seksualno odvisnostjo.

 

Charlie Sheen

Govori se, da je seksal z več kot 5.000 ženskami. Revija Maxim ga je uvrstila na seznam top 100 še živečih seks legend, a pri takšni motnji, ki mu je med drugim uničila družinsko življenje in zdravje, tega morda ni pametno slaviti.

Tiger Woods

Ko je njegova ljubica javno spregovorila o njuni aferi, se je Tiger Woods umaknil v zasebnost in se začel zdraviti zaradi seksualne odvisnosti v rehabilitacijski kliniki Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services v zvezni državi Misisipi.

Michael Douglas

O njegovi seksualni odvisnosti je leta 1990 prvič spregovorila njegova bivša žena. Michael zdaj pravi, ga njegova trenutna žena, Catherine Zeta-Jones, drži to pod nadzorom, pri tem pa dodaja še – morda v šali, morda zares – da bo Catherine, če on skrene na kriva pota, prejela denarno odškodnino.

Tom Sizemore

Njegova seksualna odvisnost ima nadvse neprijetno dodatno motnjo – priapizem ali bolezen, ki ji pravijo tudi 'neskončna erekcija'. Zdravniki pravijo, da je ta motnja pri Sizemoru posledica dolgoletnega uživanja pretiranih količin alkohola in drog. Rezultat je, da je njegov um ujet v masivno depresijo, ki zatočišče išče v seksualni odvisnosti. Sizemorov menedžer je sicer povedal, da Tom z zdravljenjem dobro napreduje.

David Duchovny

Leta 2008 je Duchovnyja pred dejstva postavila Tea Leoni, s katero je bil takrat poročen že 11 let, a jo je, kot je izvedela iz medijev, pogosto varal. V želji, da reši zakon, se je Duchovny še istega leta začel zdraviti na kliniki, vendar pa mu ločitvi ni uspelo ubežati. Danes naj bi imel odvisnost pod nadzorom, videva pa se s 24-letno Monique Pendleberry. David Duchovny je sicer letos avgusta praznoval 59. rojstni dan.

Nova Story že v prodaji

Story